reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciaza cz tez nie

reklama
Jejuu, sama nie wiem czy się już cieszyć czy poczekać jeszcze chociaż ze 2 dni. Bo chyba narazie bez sensu robić betę?

+ te drugie blade kreseczki były widoczne tak po 1-2 min.

Skoro czułość 10 już Ci wyszła taka kreska, to.lec na betę, też już powinna być ewidentna😁 ja miałam taka kreske blada, nawet bledsza a na drugi dzień zrobiłam betę i bylo 400😁 dziś 23 tydz ciąży blizniaczej

Nawet jak okres dopiero za 4 dni? 🤔🤔
No skoro test o czułości 10 już wyszedł taki wyraźny, to beta też już będzie można oznaczyć. Ciąża jest powyżej 5. Po dwóch dniach trzebaby zrobić przyrost. Jesli chcesz to możesz zaczekać. Po prostu wynik pewnie będzie jeszcze większy. Aczkolwiek ja bym nie wytrzymała 😅
W drugiej ciąży, co prawda biochmeicznej, ale miałam już test pozytywny w 21 DC, a cykle miałam około 26-28 dni

reklama
Do góry