Sodie- oj, to ci sie porobilo, w takim razie lepiej zeby cie wczesniej rozwiazali.. nie boj sie, po prostu bedziesz pod opieka specjalistow. Troche wczesniej niz planowalas, ale bezpieczniej. &&&&&&&&&&
Novamama-witamy na forum, to podobnie jak ja i tigla, tez jestesmy w 28tyg.
Margaret- widocznie wszystko jest dobrze i nie musisz byc informowana o wszystkim, chociaz mnie sie podoba takie podejscie lekarzy, przynajmniej jestem swiadoma swojej ciazy
Sade- tak, jestem z lodzi, ty tez? Tez nie chce tej depresji poporodowej miec, oby jak najszybciej dali mi maluchy do pokoju i zebym nie musiala myslec ze one tam same z dala od mamusinego brzuszka i mamusinej milosci.. 6 maja to termin z miesiaczki, ale chcialabym rodzic 4maja, bo mam dwie znajome z super corkami z tej daty
a co mi szkodzi pozaklinac troche rzeczywistosc
Elala- z opisanych przez ciebie objawow to wydaje mi sie ze ktores z dzieci naciska ci na przepone. Ale kolotanie serduszka to juz cos innego. Jak bedziesz miala takie kolotanie to od razu zmierz sobie cisnienie i zapisz wynik. I powtorz nastepnym i nastepnym razem, jesli jest wtedy cos niepokojacego to idz do lekarza. A z tym pulsem to ja sie nie znam.
Palam- nawet jak opadl ten sernik, to na pewno byl pyszny
Pachnaca- ojej, to wysylam cala swoja moc zeby termin byl 21 czerwca, z wiadomych powodow
ja niestety tez mam hemoroidy :/
Marcysiowa- bardzo ladne imiona wybralas. Trzymam kciuki zeby nic sie z terminem nie zmienilo. Moje maluchy to Wiktoria i Antoś
bardzo mi sie podoba twoje stwierdzenie, ze sie profilaktycznie polozylas
jesli to bol pokarmowy to pomoze kilka lykow coca coli
Eevlee- ja tez chce po porodzie chodzic z maluszkami na basen. Teraz nie chce narazic sie na infekcje, ale tez szkoda mi kaski na kostium ciazowy na 2 miesiace.
Rozyczka- ja kupilam mezowi koszule i idziemy do restauracji, tak uczcimy ostatnie walentynki we dwoje. Ja tez slyszalam ze nie wolno brac aspiryny w ciazy. Jesli cos mnie rozbiera, to biore *spam*, tantum verde na gardlo, sol morska na nos i paracetamol na noc. A z ta kondycja to chyba nie tyle ciaza robi to z kobieta, ale ciaza blizniacza robi to z kobieta...
Dytko- witaj na forum
Anuska- czytalam cos podobnego tylko w formie kawalu, konczylo sie kiedy jeden z blizniakow mowi ‘ja tam zadnej mamy nie widzialem, ale wczoraj, kiedy spales, odwiedzil nas stworca
’
Madmax- witamy na swiecie Hanie i Jakuba!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zycze wam zebyscie sie szybciutko w domku znalezli cali i zdrowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onlyone- ja tez chodzilam ze swoja rok starsza siostra do jednej klasy w szkole i tez mialysmy inne kolezanki i nic nam nie przeszkadzalo, ale zgadzam sie z
tigla, ze dzieci trzeba obserwowac i dac im mozliwosc posiadania swojej przestrzeni zyciowej, jesli tego wlasnie potrzebuja. Dobrze ze twoje dzieci maja apetyt, lepsze to, niz gdybys musiala sie martwic ze nie chca jesc.
A ja juz w domu, chociaz wyniki znowu mi spadly :/ w czwartek hmg byla 9,9 i krwinki 3,08 a dzis hmg 9,1 a krwinki 2,93 :/// dostalam skierowanie do poradni hematologicznej i mam juz wyciagnieta karte na srode :/// wyplakalam sie ze zlosci, ze ciagle jest nie tak, jak ma byc, nie rozumiem tej hustawki- raz do gory, raz w dol. Chociaz w czasie poprzedniej wizyty w szpitalu tez najpierw spadly mi parametry zeby pozniej isc do gory, wiec moze teraz tez tak bedzie... zobaczymy co hematolog powie, moja ginka mowi ze jak beda chcieli przetaczac krew to mam sie zgodzic i ze to pomaga bardzo szybko :///// o, nerwy! Dzis mam dola :/