No w końcu udało mi się z suwaczkiemA więc o moim podwójnym bagażu nie wiem jeszcze za wiele,tyle że 11 tydzień,dwu jajoweMój lekarz był chyba tak samo zszokowany jak ja 2 bąbelkami że nie miał mi za dużo do powiedzenia tylko odpoczywać i że jest ok. W przyszłym tygodniu idę na usg z badaniem przezierności karkowej itd. więc myśle że dowiem się więcej.Zastanawiam się nad zmianą lekarza,chodzę do swojego od lat jednak okazało się że nie pracuje już w szpitalu w moim mieście i rodzina podpowiada że najbezpieczniej jak mój lekarz prowadzący będzie przy porodzie.Więc mam dylemat...jeszcze raz i tak idę do swojego starego bo mam wynik cytologii do odebrania a później zobaczę.Nie wiem jak lekarze patrzą na takie zmiany w czasie ciąży...
reklama
Milena23uk
Fanka BB :)
witam nowe mamusie i gratuluje!
Ewka wow super zdjecie, jak bedziecie karmic to i 'asortyment' dobry sie znajdzie uwierzcie mi hihii
renia to pozycja spod pachy
Ewka wow super zdjecie, jak bedziecie karmic to i 'asortyment' dobry sie znajdzie uwierzcie mi hihii
renia to pozycja spod pachy
reniag
dzięki Milena, moja wyobraźnia słabo działa w tym polu
tak naprawde to jak chcemy urodzić to mozemy tylko sobie myslec ze tak czy siak bo i tak decyduje natura.
Ja chciałam cc bo jakos naturalny poród nie przemawiał do mnie ale co ja mogłam, w szpitalu nastawiali na naturalny a tu nagle przyszło zatrucie i od razu musiała byc cesarka.
Dzieci tak czy siak musza wyjść, wazne zeby były zdrowe, a tak jak pisze milena komplikacje moga byc zawsze ale trzeba byc dobrej mysli.
U nas w szpitalach jest nagonka na naturalny poród, na karmienie piersią bo że lepszy kontakt z dzieckiem, bo to bo tamto i tak latały te pielegniarki i "molestowały"....a czasem nie jest kobiecie dane urodzic naturalnie czy karmic piersia i takie gadanie tylko moze to prowadzic do depresji a przecież to jak sie urodziło nie robi z nas lepszej czy gorszej matki.
swięta raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa
Milena23uk
EWA super wygladasz! pieknie!
Karola79 jak Ty se zartniesz to zawsze mi sie usmiech na gebie trzyma hihihi
Karola79 jak Ty se zartniesz to zawsze mi sie usmiech na gebie trzyma hihihi
reklama
Podziel się: