reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

No w końcu udało mi się z suwaczkiem:)A więc o moim podwójnym bagażu nie wiem jeszcze za wiele,tyle że 11 tydzień,dwu jajowe:)Mój lekarz był chyba tak samo zszokowany jak ja 2 bąbelkami że nie miał mi za dużo do powiedzenia tylko odpoczywać i że jest ok. W przyszłym tygodniu idę na usg z badaniem przezierności karkowej itd. więc myśle że dowiem się więcej.Zastanawiam się nad zmianą lekarza,chodzę do swojego od lat jednak okazało się że nie pracuje już w szpitalu w moim mieście i rodzina podpowiada że najbezpieczniej jak mój lekarz prowadzący będzie przy porodzie.Więc mam dylemat...jeszcze raz i tak idę do swojego starego bo mam wynik cytologii do odebrania a później zobaczę.Nie wiem jak lekarze patrzą na takie zmiany w czasie ciąży...

reklama
No własnie też sie zastanawiam jaka to pozycja . Dziewczyny wysyłam wam moje zdjęcie z urlopu (dwa tygodnie temu ) oraz moją córcię JULKĘ .JAK MI SIE UDA

Ostatnia edycja:
JPG_0967_filtered.jpg

tak naprawde to jak chcemy urodzić to mozemy tylko sobie myslec ze tak czy siak bo i tak decyduje natura.
Ja chciałam cc bo jakos naturalny poród nie przemawiał do mnie ale co ja mogłam, w szpitalu nastawiali na naturalny a tu nagle przyszło zatrucie i od razu musiała byc cesarka.
Dzieci tak czy siak musza wyjść, wazne zeby były zdrowe, a tak jak pisze milena komplikacje moga byc zawsze ale trzeba byc dobrej mysli.
U nas w szpitalach jest nagonka na naturalny poród, na karmienie piersią bo że lepszy kontakt z dzieckiem, bo to bo tamto i tak latały te pielegniarki i "molestowały"....a czasem nie jest kobiecie dane urodzic naturalnie czy karmic piersia i takie gadanie tylko moze to prowadzic do depresji a przecież to jak sie urodziło nie robi z nas lepszej czy gorszej matki.

swięta raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Do góry