Lolaa cudowny post, krótko i na temat- gratuluję serdecznie!!!!!!
Karolinkare- witaj serdecznie- ja tez z 3-miasta. W którym tygodniu jesteś???
Mam nadzieję, ze te plamienia raz dwa CI przejdą i wszystko będzie dobrze!!!
2ania- Aniu ale Ty bierzesz witaminy- Feminatal. Żelazo lekarz zapisze Ci po dokładnych badaniach krwi- jaklby wyszła anemia. Na własną rękę nic nie bierz. Ja przez całą ciąże brałam tylko witaminy, zelazo i magnez -0 więc można tak przejść. Nie bierz sobie za dużo do głowy i będzie dobrze!!!!
Milenka- śliczny brzdąc
)
Ja dziś pojechalam do mojego szpitala spotkać się z położną, porozmawiać o cesarce itp. Tak z ciekawości podłaczyła mnie na ktg, a tam skórcze- regularne co 15 minut. Wiecie ja mam tak od tygodnia była pewna, ze dzieciaczki wystawiają mi pupke, albo nózkę do głaskania,a to macica się stawiała:-) amtko całeżycie się cżłowiek uczy.
Tak więc dopakowałam się dzisiaj, synka zostawiła u babci. I zobaczymy- czekamy na rozój sytuacji.
POłożna bardzo mnie przekonywała, żeby rodzić naturalnie mimo wszystko, ze szybciej i łatwiej się dochodzi do siebie itp. ,. że po co mi mimo wszystko operacja. nie wiem co robić, zobaczymy.
Lekarz mój mówił,z e muszę zdążyć na cesarkę,żeby dzieci nie weszły do kanału rodnego. A co będzie jak właśnie teraz już wchodza i będę musiała normalnie rodzić.
Dziewczynki mające za soba poród cc- jak to było???? Ja mam skórcze- być moze przepowiadające, albo już właście, boli mnie podbrzusze i plecy na miesiaczkę- powinnam jechac już na cesarkę, czy czekać????