Agnieszkaaa1
Aktywna w BB
Jeszcze raz wielkie gratulacje! Siły dla mamusi!! 35 to już przyzwoity tydzień na rodzenie bliźniaków mam nadzieję,że dotrwam35t1d, skończyło się cięciem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze raz wielkie gratulacje! Siły dla mamusi!! 35 to już przyzwoity tydzień na rodzenie bliźniaków mam nadzieję,że dotrwam35t1d, skończyło się cięciem
Jeśli o mnie chodzi to ja się dopiero teraz zaczęłam przygotowywać. Ciuszki, pranie,prasowanie, zakupy...itd (30tc) torbę do szpitala spakuję tak za tydzieńDziewczyn ale te leżące od kiedy zaczęłyście kupować wyprawkę i pakować torbę wrazie w do szpitala mam krążek u mnie dziś 23i1 i nie wiem kapletnie czy już się za to zabierać czy nie?
Tak, wyciągnęli go dopiero na bloku operacyjnymPessar ci trzymał do samego końca?
Dasz radę kochana!Jeszcze raz wielkie gratulacje! Siły dla mamusi!! 35 to już przyzwoity tydzień na rodzenie bliźniaków mam nadzieję,że dotrwam
Jeśli masz chęci już to robić - to rób ja miałam torbę spakowaną w 20tc i czekała sobieDziewczyn ale te leżące od kiedy zaczęłyście kupować wyprawkę i pakować torbę wrazie w do szpitala mam krążek u mnie dziś 23i1 i nie wiem kapletnie czy już się za to zabierać czy nie?
Co było powodem że zaczęłaś dopiero teraz? Nie miałaś chce i żeby to robić wcześniej?Jeśli o mnie chodzi to ja się dopiero teraz zaczęłam przygotowywać. Ciuszki, pranie,prasowanie, zakupy...itd (30tc) torbę do szpitala spakuję tak za tydzień
Nie zauważyłam, że pisałaś to pytanko do kobiet leżących u mnie nie było właściwe zagrożenia jakiegoś większego, więc też nie czułam potrzeby się wcześniej pakować. Wiem ,że w każdej chwili coś się może stać i lepiej mieć przygotowane na wrazie czego , ale ja dużo rzeczy robię na tz,,ostatnią chwilę,,Co było powodem że zaczęłaś dopiero teraz? Nie miałaś chce i żeby to robić wcześniej?
U mnie maluchy przy dzisiejszej pogodzie mega aktywne mam wrażenie jakby chciały wyskoczyć ale co za tym idzie to brzuszek też twardnieje częściej.A jak u Was dziewczyny z napinaniem brzucha? Mi się teraz dosyć często robi mega twardy a przy tym bolesny ... W czwartek mam wizytę u lekarza, oczywiście zapytam o to...