reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dziś miałam wizytę w poradni i mam problem bo dzieci są wielkie :-\ 29tc6d i mają 1.642 i 1.623 przez to organizm nie wyrabia i dlatego mam ciśnienie 150/100, dostałam większe dawki leku na ciśnienie, pobrali mi krew i jak za tydzień się stawie na kontroli i wyjdzie że wątroba czy inne narządy też już nie dają rady to mnie położą do szpitala :-( tylko nie wiem czy już mi je wyjmą czy jeszcze podtrzymają. Brzuch mam już wielki, przytyłam tylko 7kg ale startowałam z wagi 96kg.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i maluchy zdrowe :) w szpitalu będą mogli lepiej kontrolować sytuację

reklama
Ja w pierwszej ciazy tez mialam maly brzuszek, synek urodzil sie w waga 2.700 w 39 TC, praktycznie musialam stanac bokiem aby bylo go widac :p z tylu lub jak ktos patrzal to nie przypuszczal ze jestem w ciazy

Część :-) ja ma 2kosmówkową, 2owodniową, ale do poradni do której chodzę to większość dziewczyn ma 1k, 1o. Podstawa to dobry lekarz, dziewczyny z 1kosmowkowa częściej mają wizyty , nawet co 2tygodnie

Cześć. Dziękuję za odpowiedź... jestem w 9 tyg ciąży.. 1k1o choc wierzę jeszcze ze może ujawni się druga Owodnia... jezdze do kliniki gameta w Gdyni wiec mam nadzieje ze lekarz bedzie dobry. Może ktoś jest z pomorskiego i może polecić jakiegoś dobrego lekarza do prowadzenia CIAZY? A w którym tyg ciazy jesteś ? Jak narazie wszystko dobrze się układa?

Masz fb? Na fb jest grupa i tam na pewno znsjdzisszneiecje osób z ciąża 1k1o i być może ktoś poleci dobrego lekarza:)
Cześć. Dziękuję za odpowiedź... jestem w 9 tyg ciąży.. 1k1o choc wierzę jeszcze ze może ujawni się druga Owodnia... jezdze do kliniki gameta w Gdyni wiec mam nadzieje ze lekarz bedzie dobry. Może ktoś jest z pomorskiego i może polecić jakiegoś dobrego lekarza do prowadzenia CIAZY? A w którym tyg ciazy jesteś ? Jak narazie wszystko dobrze się układa?

.
Screenshot_20191006-091337_Facebook.jpeg

reklama
Do góry