Zadro
Początkująca w BB
23, takze z górki teraza ktory to tydzien ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
23, takze z górki teraza ktory to tydzien ?
W 20 tyg warzylam 75kg, ale startowałam z 68 ile teraz warze to nie mam pojęcia, słodyczy unikam bo zaparcia robią swoje, ale ogólnie jem jak zwykle. Na polowkowym usg maluchy mialy 360 i 340, teraz to już pewnie do 0.5kg dolecialyU mnie zaczął się 28 tc następna wizyta kontrolna 9 października wiec wtedy to już poleci z górki . Moje dziewczyny waza już po +\-1100 gram
34 tc to super wynik - dużo przytyłaś na półmetku ?
Dwa razy miałam mega tygodniowe zaparcia że płakałam i hemoroidy mi wyszły, jakoś czopkami ledwo sobie poradziłam, myslalam że wyląduje w szpitalu :-\ aż odkryłam ,,błonnik witalny" to coś jak siemię lniane tyle że dużo lepiej działa, powinien być w większych sklepach na półkach ze zdrową żywnością raz dziennie 2łyżeczki zalewam wrzątkiem, robi się taki glut, dodaje trochę jogurtu albo aktimelek i już :-) codziennie chodzę do toaletyW 20 tyg warzylam 75kg, ale startowałam z 68 ile teraz warze to nie mam pojęcia, słodyczy unikam bo zaparcia robią swoje, ale ogólnie jem jak zwykle. Na polowkowym usg maluchy mialy 360 i 340, teraz to już pewnie do 0.5kg dolecialy
Oooo dobrze wiedzieć na przyszłość, dzięki ale póki pije dużo wody, jem otręby, raz dziennie siemię lniane i czasem przegryze suszona śliwka to, nie zapeszajac, sytuacja pod kontrolą i też codziennie toaletka planowałam na najbliższej wizycie zapytać czy w razie awarii mogę coś takiego jak laximama czy dicopeg10Dwa razy miałam mega tygodniowe zaparcia że płakałam i hemoroidy mi wyszły, jakoś czopkami ledwo sobie poradziłam, myslalam że wyląduje w szpitalu :-\ aż odkryłam ,,błonnik witalny" to coś jak siemię lniane tyle że dużo lepiej działa, powinien być w większych sklepach na półkach ze zdrową żywnością raz dziennie 2łyżeczki zalewam wrzątkiem, robi się taki glut, dodaje trochę jogurtu albo aktimelek i już :-) codziennie chodzę do toalety
Kurczę jak mówię komus że jestem w ciazy bliźniaczej to się dziwią bo że niby nie widać, że nie przytylam i nawet zaczęłam w to wierzyć ))Ja startowałam z wagi 60 teraz mam 28 tc moje dziewczynki po 1100 a ja przytyłam do 67, twoje maluszki faktycznie duże ale przynajmniej nie będzie z waga problemu po urodzeniu bo pewnie osiągną to magiczne 2 kg