reklama
Witam się już rozpakowana z chłopcami wszystko ok . ważyli 3110 i 54 cm oraz 2900 i 49 cm. Cc samo w sobie ok ale po wszystko potem to jak dla mnie horror.. między innymi przez personel szpitala w Krakowie..modlę się o wyjście do domu po 7 tygodniach spędzonych tutaj..
besos
Zaangażowana w BB
Gratuluje a wiadomo kiedy Was wypuszcza? Ja tez juz sie doczekac nie moge jutro tzn juz dzisiaj mam na 16.30 byc w szpitalu i w czwartek przywitam swoich chlopcow po drugiej stronieWitam się już rozpakowana z chłopcami wszystko ok . ważyli 3110 i 54 cm oraz 2900 i 49 cm. Cc samo w sobie ok ale po wszystko potem to jak dla mnie horror.. między innymi przez personel szpitala w Krakowie..modlę się o wyjście do domu po 7 tygodniach spędzonych tutaj..
A teraz jeszcze korzystam z urokow ciazy i sikam co 30 min....
Gratulacje duze dzieci!Witam się już rozpakowana z chłopcami wszystko ok . ważyli 3110 i 54 cm oraz 2900 i 49 cm. Cc samo w sobie ok ale po wszystko potem to jak dla mnie horror.. między innymi przez personel szpitala w Krakowie..modlę się o wyjście do domu po 7 tygodniach spędzonych tutaj..
Kazdego dnia bedziesz sie czula troszke lepiej. Wracajcie jak najszybciej do domu pozdrawiam!
mama płci męskiej
Fanka BB :)
Gratulacje zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domuWitam się już rozpakowana z chłopcami wszystko ok . ważyli 3110 i 54 cm oraz 2900 i 49 cm. Cc samo w sobie ok ale po wszystko potem to jak dla mnie horror.. między innymi przez personel szpitala w Krakowie..modlę się o wyjście do domu po 7 tygodniach spędzonych tutaj..
Kasiek-trzypak
Zaciekawiona BB
Gratulacje! Dzieciaczki dużeWitam się już rozpakowana z chłopcami wszystko ok . ważyli 3110 i 54 cm oraz 2900 i 49 cm. Cc samo w sobie ok ale po wszystko potem to jak dla mnie horror.. między innymi przez personel szpitala w Krakowie..modlę się o wyjście do domu po 7 tygodniach spędzonych tutaj..
Który to dokładnie tydzień był ?
reklama
Dziękujemy dziś wracamy do domu .. Ja po 7 tygodniachGratulacje duze dzieci!
Kazdego dnia bedziesz sie czula troszke lepiej. Wracajcie jak najszybciej do domu pozdrawiam!
Podziel się: