Bliźniaki :D
Fanka BB :)
Hej, u mnie było tak, ze słyszałam jedno bardzo wyraźnie, a drugie było widać, ale jeszcze nie było go super dobrze słychać. Dzisiaj jestem w 7t6d a USG mam w 9 tygodniu i mam nadzieje, ze już będzie słychać dwa porządnie. Ja czuje się słabo, ciagle zmęczona, rano jest mi niedobrze, no i cały czas migreny z aurą( w pierwszej ciąży tez były moją zmorą). Odliczam do następnego tygodnia. Jaka była reakcja, że będzie 2 bobaski?
A w którym tygodniu dokładnie miałaś usg jak usłyszałas serduszka? Ja sama się zastanawiam czy to dobrze, że nie mam za bardzo objawów, ale w pierwszej ciąży bardzo odczuwalam brzuch i piersi i nie skończyło się to dobrze, więc teraz bez objawów większych, ale będzie ok
Mąż był w delegacji akurat, ale wiedział że mam wizytę. Zartowalismy, że będą bliźniaki bo beta rosła szybko, ale jak zadzwoniłam i powiedziałam że naprawdę są dwa,nie mógł uwierzyć oczywiście cieszymy się bardzo mocno! Wiem, że damy sobie radę! Babcie zadowolone bo mówią że będzie sprawiedliwie, jedno tu jedno tam. Dziadek podrzuca kasę na badania, dał na jedne, jak się dowiedział że drugie jest to też dorzucił. Nakreceni są wszyscy, bo w moim pokoleniu bliźniaków w rodzinie nie ma dziadków rodzeństwo miało bliźniaki tylko.
Narazie tylko wiemy my i nasi rodzice, czekam na serduszka i wtedy może komuś powiemy, ale narazie nie chce nikomu więcej mówić. Chociaż na święta pewnie i tak wyjdzie A U Ciebie jak? Ps. Mozesz wrzucic usg? Spokojnej nocy!