Shamel
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny, ja dziś zaczynam 23 tc (22+0) jak narazie wszystko jest chyba ok, tydzień temu byłam na badaniu krzywej cukrowej i wszystko jest dobrze. W poniedziałek lekarka długo badała serduszko jednego maleństwa i 4.12 ma jeszcze dokładniej badać bo coś jej się nie podoba i martwi mnie to że nic nie chciała powiedzieć
Taki przypływ energii jest podobno właśnie przed porodem odpoczywaj dużo!Ja właśnie jakoś dziwnie spokojna jestem, może dlatego że dotrwałam do tego 36 TC już, dostałam sterydy, więc nie boje się już tak o stan dzieci po porodzie. I mam jakiś dziwny przypływ energii, najchętniej to bym mieszkanie całe wysprzatala, na zakupy jakieś poszła ale grzecznie leżę, tak jak każe mi mąż
Słodko to wyglądaU mnie na chwilę obecną sytuacja wygląda tak: Dzisiaj pranie, jutro prasowanie
Zobacz załącznik 830190
Większość ciuszków mam w rozmiarze 56, kilka 50 i kilka 62.
Ja też kilka na 50 a potem 56,62 [emoji4]U mnie na chwilę obecną sytuacja wygląda tak: Dzisiaj pranie, jutro prasowanie
Zobacz załącznik 830190
Większość ciuszków mam w rozmiarze 56, kilka 50 i kilka 62.
Ja ostatnio jak prasowalam to jak skończyłam to się ruszyć nie mogłam tak mi plecy zdretwialy [emoji3]@Mea1989 mam podobnie od paru dni. Miałam dzisiaj zacząć prasować, ale zalatana byłam, a teraz się nie chce i nie mam siły Noc bardzo kiepską miałam, potem wymiotowałam od refluksu, a teraz dzieci kopią to je obserwuje
Tylko @Shamel taka ogarnięta Ja już myślałam, że mam poukładane, to dostałam dwie sterty ubranek i nie wiem znowu gdzie to wepchnąć :-)
Trzymam kciuki za dobre wieści [emoji110] [emoji110]Hej dziewczyny, ja dziś zaczynam 23 tc (22+0) jak narazie wszystko jest chyba ok, tydzień temu byłam na badaniu krzywej cukrowej i wszystko jest dobrze. W poniedziałek lekarka długo badała serduszko jednego maleństwa i 4.12 ma jeszcze dokładniej badać bo coś jej się nie podoba i martwi mnie to że nic nie chciała powiedzieć
U mnie wózek też folią przykrytyA nam kot włazi do wózka Oczywiście ma zakaz ale nie daje za wygraną...Teraz wózek stoi nakryty folią przeciwdeszczową i kocem