reklama
Ja od początku byłam nastawiona na używany, ale ceny wcale nie są jakieś konkurencyjne. Może dlatego, że u nas w regionie wybór niewielki. Na allegro nic, na olx 3 do wyboru. Jak liczyliśmy z mężem to nowy z fotelikami wychodzi 200-300 zł drożej niż używany. Zdecydowaliśmy się więc na nowy na bebetto 42 jak na razie (plus foteliki maxi cosi). I jakoś pod koniec maja zakupimy.
Ostatnia edycja:
margaret870
Fanka BB :)
Ja od początku byłam nastawiona na używany, ale ceny wcale nie są jakieś konkurencyjne. Może dlatego, że u nas w regionie wybór niewielki. Na allegro nic, na olx 3 do wyboru. Jak liczyliśmy z mężem to nowy z fotelikami wychodzi 200-300 zł drożej niż używany. Zdecydowaliśmy się więc na nowy na bebetto 42 jak na razie (plus foteliki maxi cosi).
Foteliki rewelacja zależy jaki model ja mam cabrio i aż mi się buzia cieszy jak na nie parzę bo trafiliśmy na świetną okazję razem z bazami
Co do wózka to nam zależało na tym żeby obydwoje dzieci widzieć jednocześnie bo to różnie a to smoczek wypadnie a to coś tam się uleje...
darunia0712
Margaret, ja dokładnie tak samo pochodziłam do zakupu wózka. Chciałam po prostu widzieć oboje dzieci jednocześnie. To był błąd. Nie mogłam sama nawet na głupie zakupy jechac, bo do sklepu tym wózkiem nie wjechalam. Dlatego pierwszy wózek kupiłam tylko z gondolami. I tak kupę kasy za niego zapłaciłam. Na szczęście udało nam się go sprzedać. Drugi też nowy kupiliśmy, ale już jeden za drugim. Jestem z niego bardzo zadowolona. Wszyscy od Razu mi mówili żeby kupić jeden za drugim, ale ja się uparlam. Człowiek po prostu uczy się na własnych błędach.
Margaret, ja dokładnie tak samo pochodziłam do zakupu wózka. Chciałam po prostu widzieć oboje dzieci jednocześnie. To był błąd. Nie mogłam sama nawet na głupie zakupy jechac, bo do sklepu tym wózkiem nie wjechalam. Dlatego pierwszy wózek kupiłam tylko z gondolami. I tak kupę kasy za niego zapłaciłam. Na szczęście udało nam się go sprzedać. Drugi też nowy kupiliśmy, ale już jeden za drugim. Jestem z niego bardzo zadowolona. Wszyscy od Razu mi mówili żeby kupić jeden za drugim, ale ja się uparlam. Człowiek po prostu uczy się na własnych błędach.
A taki obok siebie jest zły ?? Mi sie tylko taki podoba
margaret870
Przemyśleliśmy wszystkie za i przeciw i wybór był przemyślany całkowice :-) nie sądzę żebym żałowała a jeśli chodzi o zakupy to sklepy w których robimu zakupy najczęściej mieszczą się w naszych normach :-)
Witam. Jestem tu pierwszy raz, ale już ten wózek w tym samym sklepie widziałam. Wykonanie tego wózka jest średnie i mnie się nie spodobał niestetyA co sadzicie o tym wozku ? Link do: Freestyle Twins 2w1 w sklepie Bliźniacze Szczęście
Ja sie nad nim zastanawialam od dluzszego czasu i chcialam jechac do tego sklepu jak bede w PL. Ale teraz ta kolezanka pisala o tamten wozek. I mam straszny dylemat..
reklama
margaret870
Ja nie sądzę żeby był zły to poprostu zależy czego oczekujesz tak jak już pisałam. Jeśli nie ograniczają cię futryny, windy czy sklepy to nie masz sie czym przejmować i wybieraj to co dla ciebie i dla twoich maluchów będzie dobre ;-)A taki obok siebie jest zły ?? Mi sie tylko taki podoba
Podziel się: