reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Wiem patuska ale kurcze zawsze lubiłam w kuchni siedzieć coś gotować itd a teraz ograniczenie jest, robiłam sobie przerwy ale widocznie za krótkie teraz mąż kończy sprzątanie, a wieczorem rodzice moi przyjeżdżają na święta więc mama w kuchni resztę dokończy :)
Ty kochana też odpoczywaj :)

reklama
Wiem patuska ale kurcze zawsze lubiłam w kuchni siedzieć coś gotować itd a teraz ograniczenie jest, robiłam sobie przerwy ale widocznie za krótkie teraz mąż kończy sprzątanie, a wieczorem rodzice moi przyjeżdżają na święta więc mama w kuchni resztę dokończy :)
Ty kochana też odpoczywaj :)
Ciężko jest się ograniczać w domu. W szpitalu leżałam bo co innego tam można robić? Nic...a w domu ciągle coś to i brzuch się odzywa... trzeba się przestawić.

Wzięłam kąpiel i brzuszek się napina...wzięłam nospe I resztę zestawu i leżę i juz nie wstaje chyba że do kibelka.

My na święta jedziemy do siostry wiec nic nie sprzątane nic nie szykowane... jedziemy na gotowe...

Wesołych świąt Wam życzę

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Ja też od sprzątania i schylania dostałam lekkich bóli brzucha i napinania, ale no-spa + magnez zdziałały cuda i na szczęście przeszło :) Zdrowych i Spokojnych Świąt drogie Panie :)

Kochane zdrówka siły i szczęścia z okazji tych świąt - by te nasze maluchy siedziały w brzuchach tak długo jak potrzeba i by rodziły się silne i zdrowe :)

reklama
Do góry