reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ponoć optymizm i odpowiednie nastawienie działaj cuda! Trzeba w to wierzyć. Ja mam termin teoretycznie na 19 czerwca - a ustaliłam sobie dwie daty na urodzenie maluchów -pierwszy na dzień matki a drugi na 9.06. Z synem w ciąży to od początku mówiłam kiedy urodze - urodzilam dokładnie w ten dzień co chciałam wiec teraz tez się tego trzymam - urodze w dzień matki

reklama
Ja przenosilam tydzien corke. Termin mam na 25 maja wiec moze tez zaplanuje dzien matki i tego bede sie trzymac Racja optymizm dziala cuda!

Gosia moja koleżanka która jest w pojedynczej ciąży, jest bardzo aktywna, czuję się świetnie i cały czas pracuje dostała zalecenie od swojego lekarza rzeby ograniczała się do jednego spaceru dziennie będąc w górach niedawno

reklama
No to prawda że przy blizniakach ten 35-36 tydz daje już nadziej na brak jakichkolwiek powikłań. Dziewczyny spokój i luz tego nam potrzeba, a wszystko będzie dobrze ;)

Do góry