reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Poza tym my musimy dokładnie pomierzyć czy będzie wchodzić do windy. Poza tym muszę porównać ze sobą kilka i wybrać najlepszy dla nas, mało nie kosztują, więc muszę mieć 1000% pewności, że wybraliśmy idealny dla dziewczynek i dla nas i będzie nam długo służyć

Doskonale Was rozumiem. Ja tak jakoś dziwnie do wszystkiego podchodziłam i z niczym się nie spieszyłam. Nawet torbę pakowałam dzień przed pójściem do szpitala. Jakoś żyłam przekonaniem, że jak zacznę się szykować to zaraz urodzę.

My za dwa tygodnie będziemy oglądać w hurtowni różne modele. Najlepiej porównać na żywo. Ja przy pojedynczym wózku zachwycałam się xlanderem a jak zobaczyłam to zmieniłem zdanie. Kupiliśmy zupełnie coś innego. Nie będę odkładać wyboru na koniec bo nie wiem jak będę się czuła i tak ba prawdę kiedy dzieci przyjdą na świat.
Mogę teraz wybrać model a kupić np w paźdZierniku.

Dziewczyny tylko radzę spytajcie w sklepie ile się czeka na wózek. Ja byłam kompletnie nieświadoma, myślałam ze się zachodzi do sklepu i kupuje a się okazało ze kilka miesięcy sie czeka i zaczęłam na gwałt na allegro szukać. Torbe pakowalam w ostatnich dniach ale torba to nie wozek ;)

hej.. się witam nieśmiało... coć czekam do wizyty 30 lipca... wtedy sie potwierdzi na 100% czy to dwie fasolki.. to jednak myślami juz jestem przy bliźnietach...:tak::tak:

edytka... widzę, że tez masz prawie czterolatkę w domu i... miesięczne bliźnięta... napisz jak dajesz sobie radę.... ja narazie nie wyobrażam sobie, karmienia, usypiania... jak to będzie:confused:

reklama
Rurka synek chodzi do przedszkola, wiec od 7 do15 go nie ma. On jest bardzo samodzielny i jakby dac mu tablet to nic wiecej nie potrzebuje; ) do tej pory maz mi pomagal, dzis poszedl juz do pracy i dopiero zobaczę jak to jest ;) najgorzej zegrac wieczorną kapiel i usypianie bo synek musi byc o 20 w lozku zeby sie wyspac do przedszkola. Ale wszystko da sie zrobic, lekko nie jest ale pocieszam sie tym ze szybo minie ten najgorszy okres choc wiadomo pozniej tez lekko nie będzie hihi

Do góry