reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ewa210, z tego co mi wiadomo to tylko wtedy kiedy ciaza jest z jakiegos powodu zagrozona, zreszta gdyby u Ciebie było przeciwwskazanie to napewno gin by Cie uprzedził. Natomiast jesli wszystko jest ok to sex rodzicó b.pozytywnie wpływa na babla w brzuchu bo go to kołysze:-), wiec upojnych nocy...i dni:szok:

reklama
Jasne, jak tylko wszystko jest porzadku to nie ma sie co martwic, gdziesz czytalam ze sprawia to przyjemnosc dzieciaczkom tz.mam na mysli to kolysanie ;) Ja ochoty na te sprawy prawie wogole nie mam, az czasami to sie boje ze moj sie zdenerwuje ale poki co rozumie i wynagradzam mu to w inny sposob.....

Dziewczyny, wlasnie skonczylam ozdabianie pokoju dzieciaczkow, poprzyklejalam naklejki i teraz juz pokoik nie wyglada jak szpital, teraz to raczej jak przedszkole :-D padammmmm, kregoslup mi do d..y wchodzi... auuuuu

karola79 jesteś kochana , dzieki za pocieszenie :) Masakra człwiek to jakis przewrazliwiony, przy pierwszej ciązy bałam się uprawić sex , bo czlowiek był młody i głupi......ale to było straszne.
Jeszcze raz dzieki

No ja to mam dylemat z pokoikiem , niby mam 3 pokoje , ale w zeszłym roku połaczyłam pokój z kuchnią , pieknie w kamieniu , drugi mam gościnny a trzeci to mojej córeczki 8 letniej i bliżniaki wszystko mi pokrzyzowałay , chyba musze Julke wydziedziczyć z pokoju i znowu przerabiać kuchnie na dwa pomieszczenia :( a mam tak pięknię :)

Dzieki morgenrood

Ja pierwsze dziecko urodziłam 2 tyg po terminie, jak pojechałam na ktg to gin powiedział zebysmy sie poprostu bzzzzykneli i po sprawie, tak tez zrobilismy i nastepnego dnia urodziłam;-) Zreszta sex to zdrowie hehehehehehehehe

My chyba musimy zrezygnowac z sypialni, mamy 3 pokoje w prawdzie całkiem spore ale trzy, jeden Franka, drugi to nasza sypialnia i salon...głupio nie miec sypialni ale na te chwile napewno nie zmienimy mieszkania:crazy:

reklama
Do góry