reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Wow, ale dużo "parek" w brzuszkach :) Ja spodziewam się dwóch chłopców, więc będzie trójka bo jeden 11-latek już jest, nie powiem marzyłam o dziewczynce, nawet było mi bardzo przykro po usg jak się dowiedziałam że będą raczej chłopcy, liczyłam choć na jedną córcię, ale się nie udało. Teraz już przywykłam do tej wiadomości i czekam na moich synków, którzy lada dzień mogą się pojawić na świecie :) Jeszcze istnieje mała iskierka nadziei że będzie córka bo jeden chłopaczek na 100% nie jest potwierdzony, no ale pewnie będzie dwóch synalków, których i tak będę kochała najbardziej na świecie, już kocham :D

Dziewczyny to że płacicie za usg wcale nie nakłada obowiązku mówienia Wam jaka jest płeć, jest to dość wczesna ciąża, lekarz może nie widzieć, dzieciątko będzie nie tak ułożone, na tym etapie jest duża możliwość pomyłek, dlatego lekarze nie chcą za bardzo mówić. Bynajmniej ja się z tym spotkałam, moja siostra też jest w ciąży i co lekarz jej powiedział że będzie dwóch synków w 15 tygodniu ciąży, po czym po 20 tygodniu okazało się że jednak dwóch chłopców nie ma jest parka.
Życzę Wam aby jednak to co lekarz powie się sprawdziło niz później miałybyście być zawiedzione.

reklama
eweska wiem przecież że lekarz nie ma obowiązku...poprostu żartowałam....ale powiem mu napewno żeby sprawdził czy coś już widać....bo mamusia się niecierpliwi:)

Witam wieczornie:)

To jutro przyjdzie na świat kolejna bliźniakowa parka:)
Cc mam na 7.30 zaplanowaną... Cholernie się denerwuje żeby było wszystko dobrze...
Bądźcie myślami ze mną moje bliźniacze mamusie:D

Dam znać co i jak najszybciej jak to możliwe !!!

Spokojnej nocki!!!

Izuszka już trzymam kciukasy za waszą trójkę.....będzie napewno wszystko dobrze....i nareszcie zobaczysz swoje dzieciaczki...suupcio....powodzenia

rabbit powodzenia na badaniu,wiem że się niecierpliwisz i życzę poznania płci :)
Izuszka trzymam kciuki,żeby wszystko gładko poszło :)

wczoraj miałam wizyte i jeden łobuz z dołu powędrował do góry do braciszka pobawić się i teraz dwa bąble kopią mi w dole macicy:crazy: czasami zaboli i pewnie to przemieszczanie się czułam w zeszłym tygodniu, ważą w przedziale między 2-2,5 kg,szyjka ma 41 cm więc trzyma się bardzo dobrze :)

IZuszka Ty juz pewnie po, wiec moze juz tulisz dzieciaczki w ramionach. Az mi sie łęzka w oku zakreciła:tak:.
Ma ktos jakies wiesci od Poziomki?

reklama
Dziękuje dziewczynki za wsparcie, ja już siedzę w sexi koszulce operacyjnej... I czekam... Robią badania jakieś jeszcze...
Pozdrawiam!!!

Do góry