Wow, ale dużo "parek" w brzuszkach
Ja spodziewam się dwóch chłopców, więc będzie trójka bo jeden 11-latek już jest, nie powiem marzyłam o dziewczynce, nawet było mi bardzo przykro po usg jak się dowiedziałam że będą raczej chłopcy, liczyłam choć na jedną córcię, ale się nie udało. Teraz już przywykłam do tej wiadomości i czekam na moich synków, którzy lada dzień mogą się pojawić na świecie
Jeszcze istnieje mała iskierka nadziei że będzie córka bo jeden chłopaczek na 100% nie jest potwierdzony, no ale pewnie będzie dwóch synalków, których i tak będę kochała najbardziej na świecie, już kocham 
Dziewczyny to że płacicie za usg wcale nie nakłada obowiązku mówienia Wam jaka jest płeć, jest to dość wczesna ciąża, lekarz może nie widzieć, dzieciątko będzie nie tak ułożone, na tym etapie jest duża możliwość pomyłek, dlatego lekarze nie chcą za bardzo mówić. Bynajmniej ja się z tym spotkałam, moja siostra też jest w ciąży i co lekarz jej powiedział że będzie dwóch synków w 15 tygodniu ciąży, po czym po 20 tygodniu okazało się że jednak dwóch chłopców nie ma jest parka.
Życzę Wam aby jednak to co lekarz powie się sprawdziło niz później miałybyście być zawiedzione.
Dziewczyny to że płacicie za usg wcale nie nakłada obowiązku mówienia Wam jaka jest płeć, jest to dość wczesna ciąża, lekarz może nie widzieć, dzieciątko będzie nie tak ułożone, na tym etapie jest duża możliwość pomyłek, dlatego lekarze nie chcą za bardzo mówić. Bynajmniej ja się z tym spotkałam, moja siostra też jest w ciąży i co lekarz jej powiedział że będzie dwóch synków w 15 tygodniu ciąży, po czym po 20 tygodniu okazało się że jednak dwóch chłopców nie ma jest parka.
Życzę Wam aby jednak to co lekarz powie się sprawdziło niz później miałybyście być zawiedzione.