reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
MM no to teraz czas na Ciebie :)
Nie martw się ew. wcześniejszym rozwiązaniem... ciążę masz już praktycznie donoszoną :) Cieszę się z Tobą, że nie musisz leżakować w szpitalu, jak ja!
Daj znać jak będziesz miała już potwierdzenie! Trzymam za Was kciuki...

virtualna za Ciebie też trzymam kciuki, mam nadzieję, że u Ciebie to jednak zwykłe uczulenie. Ciekawe jaka będzie decyzja po diagnozie? bo mnie połozyli do szpitala do rozwiązania :(
Bardzo Was swędzi?

Milutek poczułam się jak 3 tygodnie temu :) Jeszcze raz gratuluję :)

Małgoń: dzięki, mam nadzieje, że dam radę jeszcze z 2 tygodnie, tak dla bezpieczeństwa. Mam pytanie, czy Ty w swojej diecie mialaś jakieś przetwory mleczne? jogurty, kefiry itp?

Hej dziewczyny...wczoraj dowiedziałam się że noszę pod serduszkiem 2 pęcherzyki....jeszcze jestem w szoku.....jest to wczesna ciąża i nie widać było zarodków, tylko same pęcherzyki....lekarz powiedział że jeden może zostać samoistnie odrzucony...jaka jest szansa że zoastaną dwa.....??? czy to zależy od bhcg....?? wiecie coś????? martwię się chce 2

rabbit najpierw musi być widać ten zarodek, jeżeli jest on silny i rozwija się prawidłowo, to na pewno przetrwa. Szansa na to, że zostaną dwa jest więc ogromna! Bądź dobrej myśli, ja trzymam kciuki za Ciebie.

dzięki.....tylko wiesz ta niepewnośc...najgorsza....nie wiem czy mogę się cieszyć....czy jak....

Rozumiem Cię, naprawdę. Sama byłam na pierwszym usg bardzo wcześnie i znam ten zawód, jak się już teraz chce wiedzieć, a tu nic nie widać ... Nie martw się na zapas, jeszcze się może okazać, że trojaczki będą :-)

reklama
Rabbit spokojnie każda sobie radzi bo nie ma wyjścia :) Wszystko będzie dobrze i samo się ułoży. A tym czy zostanie jedno czy dwa to wogóle się nie nakręcaj.Bądź dobrej myśli a wszystko będzie ok

Milutek gratulacje jak zobaczyłam fotki to wierzyć mi się nie chce że moje takie były :)
Ja to chyba znów chciałabym bliźniaki hehe

Do góry