reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Jak sobie przypomne swój pobyt w szpitalu juz po urodzeniu dzieci zwłaszcza te okropne pielęgniarki to...mam nadzieje że u Niej lepiej pod tym względem :)

reklama
No właśnie, ciekawe co u Małgoń i maluchów. Ja już czekam na środę, szczerze mówiąc zgadzam się z Milutek23 i też już chciałabym do szpitala. Chyba czułabym się już bezpieczniej

Ja to jestem skazana na spędzenie tego tyg jeszcze w domku- wiem ze to głupio brzmi ale ostatnią wizytę miałam 4.01 i chciałabym jak najszybciej wiedzieć co u maluszków słychać. Chętnie bym sie przeszła jeszcze raz do gina ale nie mam gdzie- ten z NFZ chciał mnie przeciez po Nowym roku połozyc do szpitala wiec do niego isc nie moge bo sie nie pojawilam w szpitalu- na tej moim zdaniem głupiej obserwacji (żeby miał ta podkładke do zusu) ani dlatego ze nie w tym bede rodzic. Za to mój drugi gin od jutra bedzie przez tydzien śmigac gdzies na nartach:)i wraca w tym dniu w ktorym mam sie stawic do szpitala- ze niby on sie mna ładnie zaopiekuje:):-)..więc pozostaje mi tydzień czekania z mega bólem biodra- przez który ograniczam ruchy i wstawanie z łózka tylko do wyjścia do wc:(

no to sobie ponarzekałam:(

DSC_1145m.jpgDSC_1132m.jpg
dzien dobry mamuski

podczytuje was kochane
i ciagle mooocno trzymam kciuki

i ja jestem ciekawa co u malgon
pewnie lada dzien zajrzy

DSC_1120m.jpg

wstawiam wam troszke naszej piatki

i pozdrawiam;-)

Cafe powtórzę za Yenefer że super wyglądasz :) i fajne zdjęcie z karmieniem, niestety u nas niewykonalne bo Milena to niejadek więc koło niej się ciągle lata z butelką wyczekując momentu gdy coś zje :/

Cafe super rodzinka i Ty super się prezentujesz :) Ja nigdy nie karmię sama dwójki na raz :)

Dziewczynki mam do sprzedania bojówki na 56 z H&M może któraś byłaby zainteresowana cena 15/szt. Mogą być dla dwóch dziewczynek lub chłopca i dziewczynki
PICT0560.jpgPICT0562.jpgPICT0561.jpg
pencil.png

Lenka, fajne te spodenki :) tez mam takie podobne tylko inne kolory :) echh musze powoli i ja sie zebrac i powystawiac pare rzeczy na sprzedaz jak kombinezoniki itp..

reklama
Ja się ostatnio na wątku wyprawkowym pytałam czy ktoś ma do sprzedania małe ciuszki i nikt się nie odezwał:(:(
Jestem chętna na takie tyci w rozm.50-56:)
Jakby co to prosze fotki i ceny na email: mili_87@op.pl

Do góry