reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Jak sobie przypomne swój pobyt w szpitalu juz po urodzeniu dzieci zwłaszcza te okropne pielęgniarki to...mam nadzieje że u Niej lepiej pod tym względem :)

reklama
No właśnie, ciekawe co u Małgoń i maluchów. Ja już czekam na środę, szczerze mówiąc zgadzam się z Milutek23 i też już chciałabym do szpitala. Chyba czułabym się już bezpieczniej

Ja to jestem skazana na spędzenie tego tyg jeszcze w domku- wiem ze to głupio brzmi ale ostatnią wizytę miałam 4.01 i chciałabym jak najszybciej wiedzieć co u maluszków słychać. Chętnie bym sie przeszła jeszcze raz do gina ale nie mam gdzie- ten z NFZ chciał mnie przeciez po Nowym roku połozyc do szpitala wiec do niego isc nie moge bo sie nie pojawilam w szpitalu- na tej moim zdaniem głupiej obserwacji (żeby miał ta podkładke do zusu) ani dlatego ze nie w tym bede rodzic. Za to mój drugi gin od jutra bedzie przez tydzien śmigac gdzies na nartach:)i wraca w tym dniu w ktorym mam sie stawic do szpitala- ze niby on sie mna ładnie zaopiekuje:):-)..więc pozostaje mi tydzień czekania z mega bólem biodra- przez który ograniczam ruchy i wstawanie z łózka tylko do wyjścia do wc:(

no to sobie ponarzekałam:(

DSC_1145m.jpgDSC_1132m.jpg
dzien dobry mamuski

podczytuje was kochane
i ciagle mooocno trzymam kciuki

i ja jestem ciekawa co u malgon
pewnie lada dzien zajrzy

DSC_1120m.jpg

wstawiam wam troszke naszej piatki

i pozdrawiam;-)

Cafe powtórzę za Yenefer że super wyglądasz :) i fajne zdjęcie z karmieniem, niestety u nas niewykonalne bo Milena to niejadek więc koło niej się ciągle lata z butelką wyczekując momentu gdy coś zje :/

Cafe super rodzinka i Ty super się prezentujesz :) Ja nigdy nie karmię sama dwójki na raz :)

Dziewczynki mam do sprzedania bojówki na 56 z H&M może któraś byłaby zainteresowana cena 15/szt. Mogą być dla dwóch dziewczynek lub chłopca i dziewczynki
PICT0560.jpgPICT0562.jpgPICT0561.jpg
pencil.png

Lenka, fajne te spodenki :) tez mam takie podobne tylko inne kolory :) echh musze powoli i ja sie zebrac i powystawiac pare rzeczy na sprzedaz jak kombinezoniki itp..

reklama
Ja się ostatnio na wątku wyprawkowym pytałam czy ktoś ma do sprzedania małe ciuszki i nikt się nie odezwał:(:(
Jestem chętna na takie tyci w rozm.50-56:)
Jakby co to prosze fotki i ceny na email: mili_87@op.pl

Do góry