reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Nadrabiam zaległości :-)

Małgon- poczytałam Wasz plan strategiczny i mocno to wszystko brzmi:) aż mnie ciarki przeszły i zazdrość oczywiście ze tylko tydzień Wam został:);-) Ciesze się bardzo ze wszystko u Was oki i trzymam kciuki żeby Tymek nie stanął Ci czasem na tej głowie:):-D

Anna- oj to fakt jesteś w kolejce następna:):) ale to fajnie....:-D:-)

reklama
hej :-)

jak to mówią "wszystko się może zdarzyć", wiec gadam z Tymkiem, żeby siedział na tyłku i się nie kręcił... :) tak czy inaczej finiszujemy, po 5 tygodniach w szpitalu... ufff nareszcie koniec, a raczej początek - boimy się również!!!

Anna Ty następna, a potem Milutek i MM :)

Kolorowych :)

Witam niedzielnie
MM_29 u mnie plan wygląda tak: 14 stycznia jadę na wizytę i będzie zależało od decyzji lekarza albo koło 20 kładę się do szpitala i jeszcze trochę czekam albo czekam kilka dni w domku i przyjeżdżam prosto na cc. Mam tylko nadzieję że dotrwam.
Małgoń ja też gadam ale z obojgiem żeby nic im do główek nie strzeliło i nie zaczęły się przekręcać. Na razie jest jedno ułożone poprzecznie a 2 w trakcie zmiany na pozycję główkową. Oby mi nie wywinęły numeru że ładnie się ułożą w pozycji główkowej.
Milutek23 fajnie, ale przyznam sie że też troszkę się boję jak to wszystko będzie wyglądało, ale i czekam z niecierpliwością.

Czyli jednym słowem wszystkie trzepiemy teraz kuperkami ze strachu..choć może bardziej z niecierpliwości:) :-D
Nam zostały dwa tyg.do pójścia do szpitala- co to jest? Zleci w mgnieniu oka:):-)

Hej, chciałabym przywitać wszystkie mamusie bliźniaków, trojaczków i więcej :) Przybłąkałam się na to forum dopiero teraz, ale mam termin już na marzec - trochę się boję :)
Spodziewam się trojaczków - wielkie zdziwienie, bo w rodzine zdarzały sie tylko bliźniaki i to rzadko :) chciałabym zapytać wszystkie mamusie, jak radziły sobie z trójką małych dzieci :) Poza naszym trójpakiem mamy już córcię Elizę, ma 6 lat :)

ooooo stevensonowa Witam!! Ale Ci zazdroszcze wow trojaczki!! I jeszcze sie kulasz z nimi w brzuchu?? Co bedziesz miec? Ale niestety u nas nie ma stalych trojaczkowych mam ale blizniakowe chetnie podyskutuja pozdraweiam

stevensonowa łoł trojaczki-SZACUN:-) i GRATULACJE!!
Mam nadzieje że będziesz miała pomoc bo samej to trudno z 3 maleństw:tak:
Lada moment przywitasz maluszki:-)

najprawdopodobniej dwóch chłopców i dziewczynka, ale to nie do końca pewne, bo strasznie się wiercą i przytulają ;)
co do pomocy, poziomki, sprowadza się do mnie moja młodsza siostra, żeby mi pomagać - ona jest sama i nie ma pracy, dzieci też nie ma, ale jest wspaniałą ciocią dla Elizki - myślę, że taki układ będzie dla nas dobry :) mąż niestety musi pracować więcej, bo z pieniędzmi u nas krucho, a tu taka niespodzianka... :)

trwają u nas zagorzałe dyskusje imionkowe :D dziewczynka na pewno będzie Łucją, ale mamy kłótnie chłopczykowe - najprawdopodobiej będą to Ignaś i Albert albo Wituś i Albert. Co sądzicie o tych imionkach? :)

Stevensonowa dołączam się do gratulacji :-) Ale bedziesz miała wesołą gromadkę. Jesli chodzi o imiona, to mnie osobiście zestaw Wituś i Albert podoba się bardziej. Powodzenia i odwiedzaj nas tu cześciej na forum !

reklama
Do góry