reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Kochane mylicie pieluchy wielorazowe z tetrą,tych pieluch się nawet nie prasuje.

Szczęścia ,ZDRÓWKA ,pięknych bobasów,i wiele radości
Życzą Poziomki

reklama
witam w nowym roku

padlam o 22:-D
przed 24 maz wstaje do chlopcow wiec sie przebudzilam na chwile,i tyle :-D

poziomki rozumiem,ze masz na mysli ekologiczne pieluchy,taak?
z otulaczami,z takimi bibulkami na kupki,taak?
troszke o nich czytalam ale jakos mnie nie przekonaly
nie wiem,moze za wygodnicka jestem,leniwa??

kurcze chcialam wam pokazac moje dzieciaki ale nie wiem jak wstawic zdjecia
podpowiecie jak to zrobic,pliiiisss:)

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)

Poziomki, widzę, że pobalowałaś:happy2:

Ja zasnęłam o 23, a 24 obudziły mnie fajerwerki znad Wisły, ale nie za bardzo mnie zainteresowały, kołdra na głowę i poszłam spać ;-)

A za rok chcemy zrobić Sylwestra u nas... kulig, ognisko, kominek dla zmarźlaków :)

Witajcie dziewczyny w 2011 roku:-):-)
Małgoń fajne plany na następnego Sylwestra!
Ja wczoraj posiedziałam do 1.30 z mamą i oglądałyśmy tvp2, fajnie śpiewali:blink:, (oczywiście w dzień zrobiłam sobie małą drzemkę)
:yes:

Najlepsze życzenia na Nowy Rok 2011
Mi udało sie też wczoraj dotrwać do 1, a potem poszłam grzecznie spać i dzisiaj pospałam do 9.
Od rana miałam troszkę energii więc razem z m przygotowaliśmy łożeczko dla maluchów, pościel, ochraniacze itp. Na razie jedno bo mam nadzieję, że chociaż z miesiąc pośpią razem.

Ja za to miałam wieczorek filmowy z mężem...ale polegliśmy o 23.30. Potem tylko ja sie przebudziłam na fajerwerki:):) i szczerze to mnie one nawet rozdrażniły....za to rano wyspani, uśmiechnięci no i śniadanie wspólne- bo jak to sie mówi: jaki nowy rok taki cały rok:)!!! Wiec dzisiaj się cały dzień uśmiechamy, dobre humory mamy itp:)

Witam w Nowym Roku... Ja przespałam moment przyjścia nowego roku, mąż coś próbował mnie obudzić ale mało przytomna byłam (bo wieczorem dzieci marudziły, chyba przez szczepienie).

Właśnie na TVN style jest program o ciążach kobiet w różnym wieku. Babka rodziła w wodzie, jakos dziwnie to wygladało bo dziecko jak je wyciągneli z tej wody takie jakby nieprzytomne było, nawet nie płakało.

reklama
image763m.jpg
DSC_1072m.jpg
DSC_0942m.jpg

Do góry