Fajnie, beda duzi i silni trzymam kciuki zeby wyszli lada dzien sn szybko i bezproblemowo!@besos Właśnie nie za bardzo. Wczoraj myślałam, że może...bo trochę mnie zaczęło spinać, ale do niczego nie doszło po prostu nie chcą mnie jeszcze widzieć
reklama
mama płci męskiej
Fanka BB :)
besos
Zaangażowana w BB
Tak to jest, w czasie ciąży się człowiek martwi, żeby żadnych skurczy czy skracania szyjki nie było, a jak przy chodzi czas to nic się nie chce dziać raz urodzilam 11 dni po terminie drugi raz 5 dni po@besos Właśnie nie za bardzo. Wczoraj myślałam, że może...bo trochę mnie zaczęło spinać, ale do niczego nie doszło po prostu nie chcą mnie jeszcze widzieć
mama płci męskiej
No właśnie zaraz po świętach miałam na szczęście fałszywy alarm
Ja zawsze przed terminem, pierwszy 3dni, drugi 6, a trzeci 5 a teraz zobaczymy
Czekam na wieści od ciebie. No i również jestem ciekawa jak zareaguje rodzinka.No właśnie zaraz po świętach miałam na szczęście fałszywy alarm
Dzieci też nie wiedzą o blizniakach?
mama płci męskiej
Teraz już wszyscy wiedzą urodziłam dziś rano o 5.25 Adaś, o 6.05 Łucja. Oczywiście siłami natury, ale to nie wszystko.... URODZIŁAM W DOMU
A aaa aa jak to w domu??!! Gratulacje ❤Teraz już wszyscy wiedzą urodziłam dziś rano o 5.25 Adaś, o 6.05 Łucja. Oczywiście siłami natury, ale to nie wszystko.... URODZIŁAM W DOMU
A to nie miało być 2 chłopców czy ja coś źle zrozumiałam??A aaa aa jak to w domu??!! Gratulacje ❤
mama płci męskiej
Nie...parka od początku i nic się nie zmieniło w domu mam już dwóch chłopców
Nie w szpitalu tylko u mnie w domu
Nie w szpitalu tylko u mnie w domu
reklama
besos
Zaangażowana w BB
O Boże gratuluje! Podwójnie oczywiście no może nawet potrójnie bo w domu ale się cieszę!Teraz już wszyscy wiedzą urodziłam dziś rano o 5.25 Adaś, o 6.05 Łucja. Oczywiście siłami natury, ale to nie wszystko.... URODZIŁAM W DOMU[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Podziel się: