reklama
ania_ka87
Fanka BB :)
No to u mnie wyglądało to dokładnie tak samo i to samo powiedział mi lekarz. Jeden większy ładny, drugi mniejszy. No nic, korci mnie, żeby pójść do lekarza za tydzień, czyli w 6tc, ale nie wiem, czy jest sens i nie lepiej poczekać dwa, albo może i trzy tygodnie na spokojnie.
Zdecydowanie bym poczekala... mi kazal sie nie nastawiac i przyjsc w 12 tyg. dopiero chociaz byly pecherzyki rowne,czestonjeden jest pusty albo jeden i tak zostaje wchloniety... wiele kobiet nawet nie wie ze mialy na poczatku blizniaki...
Ja mialam od poczatku rowne i urodzily sie tez rowne choc byl moment pewnej dysproporcji miedzy nimi 37+2 waga 2570g i 2610g.
Jakie pyzate gwiazdeczkiZobacz załącznik 923317 Moje kluski -14 tygodni
ania_ka87
No gwiazdeczki na wadze lazienkowej dzis 7 kg Asia -po prawej i 6,8 kg Basia -po lewejJakie pyzate gwiazdeczki
Piękny dziewczyny! I jaki już duży. U mnie też taki miesiaczki czekają.Zobacz załącznik 923317 Moje kluski -14 tygodni
Luiza.
ŚliczneZobacz załącznik 923317 Moje kluski -14 tygodni
Uwaga, chwale sie.
Zrobilismy wczoraj swiateczna sesje zdjeciowa dzieciom. Plus kilka fotek z nami. Dostalam dzis pare probek, tego co wyszlo i jestem zachwycona. Troche zaluje, ze nie zdecydowalismy się na sesje jak chlopcy byli mniejsi, bo byloby duzo latwiej. Oni teraz juz malo spia w dzien, wiec ciezko bylo ich okielznac (szczegolnie dwulatka, ale jeden maluch tez nie chcial wspolpracowac). Chcielismy na swieta rozdac zdjecia w prezencie dziadkom, ciotkom itp, a okazalo sie ze sobie zrobilismy piekny prezent. Jestem przeszczesliwa ze bedziemy miec taka pamiatke.
Zachecam, robcie tez, bo warto! Szczególnie wlasnie w pierwszych tygodniach, bo blizniaki na sesjach wychodza cudnie
Zrobilismy wczoraj swiateczna sesje zdjeciowa dzieciom. Plus kilka fotek z nami. Dostalam dzis pare probek, tego co wyszlo i jestem zachwycona. Troche zaluje, ze nie zdecydowalismy się na sesje jak chlopcy byli mniejsi, bo byloby duzo latwiej. Oni teraz juz malo spia w dzien, wiec ciezko bylo ich okielznac (szczegolnie dwulatka, ale jeden maluch tez nie chcial wspolpracowac). Chcielismy na swieta rozdac zdjecia w prezencie dziadkom, ciotkom itp, a okazalo sie ze sobie zrobilismy piekny prezent. Jestem przeszczesliwa ze bedziemy miec taka pamiatke.
Zachecam, robcie tez, bo warto! Szczególnie wlasnie w pierwszych tygodniach, bo blizniaki na sesjach wychodza cudnie
mama płci męskiej
reklama
Ja też chętnie zobaczę.@aniaplus To wstaw tu jakieś jestem ciekawa
Dziewczyny, kto miał podawane sterydy. Ili dni byliście w szpitalu?
Podziel się: