reklama
Heda
Fanka BB :)
Emilia i Nikola...i jak maja na imie ? ja nie lubie miec bezimiennych dzieci w brzuchu wiec jak tylko znam plec jest awantura o imie
To i tak dlugo dalas rade ja juz od dluzszego czasu mezem się wyreczam w wielu obowiazkach domowych. Wystarczy ze mam 19msc synka na glowie i a to jesc, a to kupa, a to siku, a nawet samo" baw się ze mna" potrafi mnie dobrze zmeczyc a nawet jakby policzyc ile czasu dziennie spedzam na podlodze, to pewnie by wyszlo ze 4hWitaj,ja mam na 26.10 termin porodu,ale ginex mówił,że nie ma szans i że na początku października kładzie mnie do szpitala i zaplanują cc bo będzie już wtedy jakoś 37 tc. Ciąża bliźniacza jest bardzo męcząca,dla nieporównywalnie niż wcześniejsze pojedyncze większość obowiązków domowych przejął mój mąż,bo od wczoraj dosłownie pozycja schylenia się do czegoś jest mdłościo i zgago twórcza
Brawo, to teraz tylko torbe pakuj i tucz dziewczyny zeby byly duze i silne jak sie urodzapieluchy i ubranka wyprane i poprasowane....rozmiar 50 i 56 bo stwierdzilam ze dalsze pozniej wyciagne
zostaly mi kocyki i reczniki ale skonczyl mi sie plyn dla dzieci...jutro kupie to bede prala a tak lozeczka zlozone, torba do spakowania czeka, powrzucalam pare rzeczy ale nie tak porzadnie...w sumie do kupienia to tylko laczki mi zostaly
U mnie 29+1d@ania_ka87 , @aniaplus który tydzień aktualnie macie...
Jakie slodziakiMają 17latenia siostre...i być może kolejne bedzie[emoji12]
Takie ż początków i ostatnie... sporo różnica [emoji3] Zobacz załącznik 884843Zobacz załącznik 884844Zobacz załącznik 884845
Edit. Ale "moze byc kolejne" oznacza ze juz cos jest na rzeczy, czy tylko w planach?
Heda
Oznacza 26dc i taki obrazek... W poniedziałek idę na betę no chyba że @się pojawi przez weekend...Jakie slodziaki
Edit. Ale "moze byc kolejne" oznacza ze juz cos jest na rzeczy, czy tylko w planach?
Załączniki
Uu gratulacje widac kreske jak byk! Powodzenia w takim razie i trzymam kciukiOznacza 26dc i taki obrazek... W poniedziałek idę na betę no chyba że @się pojawi przez weekend...Zobacz załącznik 884857
A jak drugie twinsy sie trafia? Huehuehue
Heda
A tak tematycznie to w którym dniu cyklu wyszedł wam test pozytywny przy bliźniakach... Ja ostatnio testowałem co najmniej tydzień po więc... A teraz w 22dc wyszła mi już blada kreska... albo tylko ja mam zwidy. Widzicie ja tu? Zastanawiam się jakie są procentowe szanse na kolejną kumulacje.
Załączniki
reklama
Heda
Drugie też ogarniemy. Jak będą takie grzeczne jak te moje[emoji3]. A tak poważnie przeraża mnie myśl że mogło by być ich więcej jak 2. Zdarzają się takie przypadki że dziewczyny po bliźniakach miały trojaczki. I teraz pytanie jak ogarnąć samemu 5 małych dzieci i jak zmieścić to do auta...[emoji12] Ale na razie bez stresu... Tako tylko luźne myśli mi po głowie krążą. Na pewno będzie jedno[emoji12]Uu gratulacje widac kreske jak byk! Powodzenia w takim razie i trzymam kciuki
A jak drugie twinsy sie trafia? Huehuehue
Podziel się: