reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witaj,ja mam na 26.10 termin porodu,ale ginex mówił,że nie ma szans i że na początku października kładzie mnie do szpitala i zaplanują cc bo będzie już wtedy jakoś 37 tc. Ciąża bliźniacza jest bardzo męcząca,dla nieporównywalnie niż wcześniejsze pojedyncze:dry: większość obowiązków domowych przejął mój mąż,bo od wczoraj dosłownie pozycja schylenia się do czegoś jest mdłościo i zgago twórcza :)
To i tak dlugo dalas rade ;) ja juz od dluzszego czasu mezem się wyreczam w wielu obowiazkach domowych. Wystarczy ze mam 19msc synka na glowie i a to jesc, a to kupa, a to siku, a nawet samo" baw się ze mna" potrafi mnie dobrze zmeczyc ;) a nawet jakby policzyc ile czasu dziennie spedzam na podlodze, to pewnie by wyszlo ze 4h :p

pieluchy i ubranka wyprane i poprasowane....rozmiar 50 i 56 bo stwierdzilam ze dalsze pozniej wyciagne 8-)
zostaly mi kocyki i reczniki ale skonczyl mi sie plyn dla dzieci...jutro kupie to bede prala ;) a tak lozeczka zlozone, torba do spakowania czeka, powrzucalam pare rzeczy ale nie tak porzadnie...w sumie do kupienia to tylko laczki mi zostaly ;)
Brawo, to teraz tylko torbe pakuj i tucz dziewczyny zeby byly duze i silne jak sie urodza :)

Jakie slodziaki :D

Edit. Ale "moze byc kolejne" oznacza ze juz cos jest na rzeczy, czy tylko w planach? :)
Oznacza 26dc i taki obrazek... W poniedziałek idę na betę no chyba że @się pojawi przez weekend...
20180803_211527.jpg

Załączniki

• 20180803_211527.jpg
    20180803_211527.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 266
A tak tematycznie to w którym dniu cyklu wyszedł wam test pozytywny przy bliźniakach... Ja ostatnio testowałem co najmniej tydzień po więc... A teraz w 22dc wyszła mi już blada kreska... albo tylko ja mam zwidy. Widzicie ja tu? Zastanawiam się jakie są procentowe szanse na kolejną kumulacje.
20180803_211323.jpg

Załączniki

• 20180803_211323.jpg
    20180803_211323.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 243
reklama
Uu gratulacje :D widac kreske jak byk! Powodzenia w takim razie i trzymam kciuki :)

A jak drugie twinsy sie trafia? Huehuehue
Drugie też ogarniemy. Jak będą takie grzeczne jak te moje[emoji3]. A tak poważnie przeraża mnie myśl że mogło by być ich więcej jak 2. Zdarzają się takie przypadki że dziewczyny po bliźniakach miały trojaczki. I teraz pytanie jak ogarnąć samemu 5 małych dzieci i jak zmieścić to do auta...[emoji12] Ale na razie bez stresu... Tako tylko luźne myśli mi po głowie krążą. Na pewno będzie jedno[emoji12]

Do góry