@Necia0 widzę, że mamy podobny problem.. ja generalnie min 6 razy na dobę nam randki z laktatorem, przy piersi Olek pociągnie kilka razy i zaczyna tylko mlaskać ciumkac więc muszę podawać mu butlę bo chociaż widzę ile zjadł, zwłaszcza że na początku były problemy z jego przybieraniem na wadze. Powalczyłam z Oliwka i czasem uda ja się przystawić, ale też kończy z butla..poza tym muszę je dokarmiać mm bo mojego mleka po prostu nie starcza na dwójkę- potrafią zjeść już po 120 ml, ostatnio padł rekord i było 150...i właśnie niestety laktator wszystkiego nie ściąga, bo jak maluchy jedzą mleko dosłownie tryska na każdą stronę.. a zdjęcie super, i uśmiałam się z podpisu męża - bardzo trafiony co do aktywności- coraz więcej się rozglądają, jak leżą na brzuszku podnoszą główkę i ogólnie interesują się otoczeniem. Oglądają też obrazki te czarno-biale.
@ariska, @Blanka8 mam nadzieję, że wkrótce wrócicie że swoimi maleństwami do domu.
@ariska, @Blanka8 mam nadzieję, że wkrótce wrócicie że swoimi maleństwami do domu.
Ostatnia edycja: