reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny:) ja dziś zabiegana trochę,byłam u lekarza,laboratorium potem zakupy,wszystko dobrze,ale mam kolejny syrop na kaszel,bo jest masakryczny:( dziś kupiłam proszek nowy i będę jeszcze raz prac wszystkie ciuszki i potem prasowanie i mogę spokojnie układać w szufladach pomalutku.
Moj brzuch tez już coraz większy i ciężko buty ubrać:) pokażcie swoje brzuszki :D miłego dnia

reklama
upload_2017-9-25_14-22-20.png

To my :D

Załączniki

• upload_2017-9-25_14-22-20.png
    upload_2017-9-25_14-22-20.png
    124,5 KB · Wyświetleń: 461
cześć dziewczyny, a ja dziś zauważyłam że pojawiły sie skurcze przepowiadające...;/;/ w pierwszej ciązy tez miałąm ale nieco później...a nie w 17tyg;/ czekam na wyniki crp, trzymajcie kciuki żeby było w normie, bo jak nie to znowu szpital :(

a z przyjemnych rzeczy :) zamówiłam pake ubrań dla bliźniazcek z olxa i nie moge sie doczekać :) zrobiłam tez listę wyprawkową dla siebie i dziewczynek :)

O nie kochana, co to to nie. Zaciskaj nogi i trzymaj z całych sił, powtarzaj im żeby spokojnie czekały na swoją kolej, bo to jeszcze nie czas na takie atrakcje. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze a szpital żebyś ominęła jak najszerzej ;)

reklama
Do góry