reklama
Ja 20 ale tak of dobrych paru tugodni juz mnie bola na dole,a po całym dniu jak coś robię dużo to i całe tez :/ No nic muszę z tym fizjoterapeuta się umówić.No to prawda, jakoś tak cichutko. Mnie jeszcze aż tak bardzo nie bolą ale to dopiero 17 tydzień.
Ja mykam spać,leżę właśnie i moje dziewczynki mi w brzuszku "bulgotaja",oby jutro mniej bolały plecy,dobranoc spokojnej nocki
Ola__28.12
Zaangażowana w BB
Cześć kochane:-* Wyszłam ze szpitala. Dolegliwości po lekach odpuściły.Żałuję, że tak późno trafiłam do szpitala, bo tylko niepotrzebnie się martwiłam no i męczy£am z tym napiętym brzuchem. Myślałam, że tak musi być. Teraz to się czuczuję jak nowa Ogromna ulga i lekkość. Przebadali mnie bardzo dokładnie, miałam chyba wszystkie możliwe badania i stwierdzili, że wszystkie wyniki są dobre, a szyjka jest zamknięta dłbardzo dobrej długości. Nadal biore te same leki co w szpitalu i mam się oszczędzać, dużo odpoczywać. Baaardzo mocno Was ściskam i dzięki za wsparcie
Necia0
Fanka BB :)
No to odpoczywaj dużo kochana i nie nadwrezaj pleców :*Ja 20 ale tak of dobrych paru tugodni juz mnie bola na dole,a po całym dniu jak coś robię dużo to i całe tez :/ No nic muszę z tym fizjoterapeuta się umówić.
Ja mykam spać,leżę właśnie i moje dziewczynki mi w brzuszku "bulgotaja",oby jutro mniej bolały plecy,dobranoc spokojnej nocki
Widzę że Ty już wiesz co w brzuszku mieszka, a więc gratuluję
Mi dzisiaj też bulgotają, u mnie parka na 90% :-) więc siedzę i się wczuwam i udaję, że pracujęJa 20 ale tak of dobrych paru tugodni juz mnie bola na dole,a po całym dniu jak coś robię dużo to i całe tez :/ No nic muszę z tym fizjoterapeuta się umówić.
Hej. No to super. Oby teraz było tylko lepiej.[emoji7] [emoji7] I co Ci powiedzieli na temat tego brzucha? Jakie leki dostałaś?Cześć kochane:-* Wyszłam ze szpitala. Dolegliwości po lekach odpuściły.Żałuję, że tak późno trafiłam do szpitala, bo tylko niepotrzebnie się martwiłam no i męczy£am z tym napiętym brzuchem. Myślałam, że tak musi być. Teraz to się czuczuję jak nowa Ogromna ulga i lekkość. Przebadali mnie bardzo dokładnie, miałam chyba wszystkie możliwe badania i stwierdzili, że wszystkie wyniki są dobre, a szyjka jest zamknięta dłbardzo dobrej długości. Nadal biore te same leki co w szpitalu i mam się oszczędzać, dużo odpoczywać. Baaardzo mocno Was ściskam i dzięki za wsparcie
No staram się,ale nie mogę usiedzieć czy leżeć i zawsze coś muszę robić.No to odpoczywaj dużo kochana i nie nadwrezaj pleców :*
Widzę że Ty już wiesz co w brzuszku mieszka, a więc gratuluję
Dziękuje,dowiedziałam sie pod koniec 18 tygodnia,wiec ty pewnie tez wkrótce się dowiesz.Pochwal się jak juz będziesz wiedziec miłego dnia
O to świetnie,gratuluje parki! A który tydzień ?Mi dzisiaj też bulgotają, u mnie parka na 90% :-) więc siedzę i się wczuwam i udaję, że pracuję
Nie przemęczaj się,miłej pracy
reklama
Mi też brzuch strasznie się napina, jak wracam do domu z pracy autobusem to już ledwo siedzę. Po pracy leżę i odpoczywam i tak w kółko. To napięty brzuch trzeba leczyć? Lekarz jakoś to wybada czy to trzeba leczyć? Nie chcę brać leków niepotrzebnie. Lekarz mój jest na urlopie jeszcze tydzień i w sumie mu jeszcze tego nie zgłaszałam. Fajnie, że Ci pomogło. Z tego co czytam, to na wszystkie dolegliwości ciążowe najlepszy jest odpoczynekCześć kochane:-* Wyszłam ze szpitala. Dolegliwości po lekach odpuściły.Żałuję, że tak późno trafiłam do szpitala, bo tylko niepotrzebnie się martwiłam no i męczy£am z tym napiętym brzuchem. Myślałam, że tak musi być. Teraz to się czuczuję jak nowa Ogromna ulga i lekkość. Przebadali mnie bardzo dokładnie, miałam chyba wszystkie możliwe badania i stwierdzili, że wszystkie wyniki są dobre, a szyjka jest zamknięta dłbardzo dobrej długości. Nadal biore te same leki co w szpitalu i mam się oszczędzać, dużo odpoczywać. Baaardzo mocno Was ściskam i dzięki za wsparcie
Podziel się: