reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Trójpaczku śliczna dziewczynka ☺. Teraz tylko żeby Hania jak najszybciej nabierała sił i już można do domu ☺

reklama
Trójpaczek super, że Helena już sama oddycha!!! zaraz w jej ślady pójdzie siostra :)

Malinowa kciuki i modlitwa bardzo wskazane dla moich dziewczyn :tak:

Suelen może masz jakiś ucisk? Magnez na skurcze.

Hania dzisiaj na próbę też odłączona! :-)
1488843766-aaaaaa.jpeg

Ciąża dwujajowa :-) Helenka jest taka jasna a Hania ma czarne włoski :-)

Hej[emoji4] dawno nic nie pisałam ale czytam na bieżąco. Gratulacje dla wszytskich już mam i zdrówka dla dzieciaczków [emoji173] a reszta dziewczyn niech leży a maluszki niech jeszcze siedzą w brzuszku [emoji7] ja też od wczoraj w szpitalu u nasz 31t5d mam skurcze macicy już od 5 tyg albo wiecej od kilku tygodni mniej więcej co 10min tak jeszcze było do czwartku a wczoraj ujawnił sie jakis drugi którego zbytnio nie czuje choc zgłosiłam sie bo czaczynalam odczuwać lekkie bóle w plecach i klucia w szyjce macicy ale u chlopakow wszystko super a szyjka nadal okolo 3cm ale na wszelki wypadek dostalismy juz sterydy i jak skurcze beda nadal dawac sie we znaki a szyjka zareagowala jakos to dostaniemy cos na zastrzymanie skurczy [emoji4] mamy cicha nadzieje dotrwac do 21.03(ur. Tesciowej [emoji6]) zeby byly 4 baranki w domu albo do 27.03 dnia naszych urodzin i wtedy cała 4 bedzie swietowac jednego dnia to byłby najwspanialszy prezent dla Nas [emoji170][emoji64][emoji64][emoji170] troszke zaczyna mnie stresowac ta końcówka czy aby czegoś nie przegapie ale to chyba każda tak ma [emoji28] jeszcze raz buziaki dla wszystkich i powodzenia [emoji175][emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Trojpaczku najważniejsze że same juz oddychają. Duże silne i śliczne dziewczyny. Nawet jeżeli jeszcze chwilkę pobędą w szpitalu to możesz je już przytulic. Może jeszcze nie na ręce bo jest jeszcze trochę aparatury, ale już nie w inkubatorach. A różne od siebie że nie wyglądają jak siostry :).
Ale moje panny tak samo różnią się między sobą bardzo.

Trójpaczku wszystko będzie dobrze, widocznie Hania potrzebuje jeszcze chwile najważniejsze to myśleć pozytywnie. Ja przez cały czas mocno trzymam kciuki :)
Mam jeszcze takie pytanie ile mniej więcej przytyłyście w ciąży bliźniaczej ?? Bo ja na razie jestem cały czas jestem na minusie w stosunku do wagi początkowej i powoli zaczynam się martwić.

reklama
Trojpaczku wszystko będzie dobrze ! :) Nadia a w którym tygodniu jesteś?? Ja na początku też schudłam ale tylko 2 kg a dopiero w 17 tc nadgonilam wagę początkowa a teraz 2 kg na plusie obecnie 20t2d

Do góry