reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Suelen, czyli już masz wprawę skoro masz 6 latka ;) ja niestety o niemowlętach wiem tyle co się dowiem z książek i internetu :( przeraża mnie dwójka dzieci, choć jednocześnie bardzo się cieszę :) teraz muszę leżeć, więc na dokształcenie się mam sporo czasu, chociaż to będzie tylko teoria...

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja być może będę wiedzieć pod koniec stycznia na usg połówkowym :) ale jeszcze nie mam na to parcia, skupiam się raczej na tym żeby jak najdłużej donosić :)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak. Maz i ja mielismy wybrane Izabela i Honorata, ale z taka krytyka sie spotkalismy, ze raz to sie tak poplakalam.

Mowie skoro Honorata nie to Izabela tez nie i jakos na tapecie mamy Nela i Nina ( starszy syn to Nataniel).

Tym razem jak ktos sie pyta z rodziny o imie mowimy nie martwcie sie, zmienilismy i bedzie Florentyna i Faustyna.... ich miny bezcenne, nikt nawet nie komentuje

reklama
Nela i Nina ładnie,tak zupełnie inaczej, no strasznie ludziom dogodzić,jednym się podoba,drugim nie,najważniejsze żeby wam rodzicom się podobało,u nas będzie chyba Julia i Oliwia,o ile płeć dzieci się nie zmieniła

Napisane na ST26i w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry