reklama
Larwka mi często było niedobrze w autobusach i to jak jechały normalnie, więc nie dziwię się, że Ci się zebrało...
Kamiladon cudnie wygladacie!
Ja dalej w szpitalu, CRP nie wzrasta, więc od tej strony jest ok, martwię się o dziewczynkę, chciałabym wiedzieć, jak tam z nią, czy wody wzrosły coś... teraz weekend więc tylko pielęgniarka dwa razy zajrzy temperaturę zmierzyć, lekarka na obchodzie gdybym jej nie spytała, jak moje wyniki, to by nawet nie sprawdziła... pociesza mnie, ze dziś chyba wody lekko tylko ciekły albo wcale, może się to zatrzyma?
Kamiladon cudnie wygladacie!
Ja dalej w szpitalu, CRP nie wzrasta, więc od tej strony jest ok, martwię się o dziewczynkę, chciałabym wiedzieć, jak tam z nią, czy wody wzrosły coś... teraz weekend więc tylko pielęgniarka dwa razy zajrzy temperaturę zmierzyć, lekarka na obchodzie gdybym jej nie spytała, jak moje wyniki, to by nawet nie sprawdziła... pociesza mnie, ze dziś chyba wody lekko tylko ciekły albo wcale, może się to zatrzyma?
MiałamDziewczyny, dziś miałam taką sytuację, że wracałam autobusem mpk z centrum do siebie, autobus raczej z takich króciutkich pędził jak szalony, droga z zakrętami i zrobiło mi się aż niedobrze Efekt był taki, że jak tylko wysiadłam to rzyg :/
Czy Wam też zdarzały się takie sytuacje? Dodam jeszcze, że nigdy nie miałam choroby lokomocyjnej, a teraz się wystraszyłam
Dwie pierwsze ciszę nic a teraz identyczna sytuacja.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety wody nadal ciekną...dostałam antybiotyk, bo w wykazie wyszedł streptococus, więc tu jestem spokojniejsza, ze przed infekcją nas to ochroni. Usg może będę mieć w przyszłym tygodniu. Tak bym bardzo chciała, żeby wszystko się dobrze skończyło!
Julla- ktory to tydzien u ciebie?
Z tymi wodami to niestety powazna sprawa. Nie wiem czy ci ktos mowil...u mnie w szpitalu z odplywającymi wodami to laski lezaly juz do rozwiązania. Oczywiscie badanie CRP prawie codziennie, dozylnie antybiotyki i lezenie. Nie zazdroszcze ci stresu. Trzymam kciuki, zeby dziecko sie dobrze rozwijalo i wody sączyli się tylko minimalnie albo wcale.
Z tymi wodami to niestety powazna sprawa. Nie wiem czy ci ktos mowil...u mnie w szpitalu z odplywającymi wodami to laski lezaly juz do rozwiązania. Oczywiscie badanie CRP prawie codziennie, dozylnie antybiotyki i lezenie. Nie zazdroszcze ci stresu. Trzymam kciuki, zeby dziecko sie dobrze rozwijalo i wody sączyli się tylko minimalnie albo wcale.
kalinka_77
Aktywna w BB
Kamiladon wielkie gratulacje i dużo zdrówka
Julla, trzymam kciuki, zeby wszystko było ok.
Trochę mnie tu nie było- (wpadłam w szał macierzyństwa) i widzę nowe blizniacze mamy - gratuluję Dziewczyny z całego serca. Też się nie mogłam doczekać porodu, ale jakoś zleciało i moi synkowie mają już skończone 2 miesiące. Teraz bywa czasem ciężko, szczegolnie jak obaj na raz wrzeszczą i kręgosłup wysiada od dźwigania i schylania, ale ogólnie jest to coś wspaniałego i jeden uśmiech maluchów sprawia, że zapominam o wszystkich trudach
Julla, trzymam kciuki, zeby wszystko było ok.
Trochę mnie tu nie było- (wpadłam w szał macierzyństwa) i widzę nowe blizniacze mamy - gratuluję Dziewczyny z całego serca. Też się nie mogłam doczekać porodu, ale jakoś zleciało i moi synkowie mają już skończone 2 miesiące. Teraz bywa czasem ciężko, szczegolnie jak obaj na raz wrzeszczą i kręgosłup wysiada od dźwigania i schylania, ale ogólnie jest to coś wspaniałego i jeden uśmiech maluchów sprawia, że zapominam o wszystkich trudach
Hej Dziewczyny . Jestem tu nowa. Obecnie jestem w 22t5d ciąża 2k2o. Leżę w szpitalu - powód - szyjka 21 mm otwierająca się od wewnątrz w V. Mam mieć dziś zakładany pessar, biorę luteinę, nospę, Magnez. Powiedzcie czy miała któraś z Was taki przypadek i dotrwała do bezpiecznego momentu ? Mnie dziś babka nastraszyła, że na 30% ciążę stracę . A to moja druga ciąża - pierwsza straciłam w 22 tygodniu .
Z góry dziękuję!
Pozdrawiam
Z góry dziękuję!
Pozdrawiam
reklama
MilaNa, witamy na forum gratuluję maluszków!
Myślę, że nie powinni Ci mówić takich rzeczy, bo w Twojej sytuacji dodatkowy stres nie jest Ci potrzebny!
Wierzę, że Dziewczyny wypowiedzą się w tej kwestii, bo ja niestety nie mam wiedzy. Ważne jest by mieć dobre nastawienie!! I tego Ci życzę
Myślę, że nie powinni Ci mówić takich rzeczy, bo w Twojej sytuacji dodatkowy stres nie jest Ci potrzebny!
Wierzę, że Dziewczyny wypowiedzą się w tej kwestii, bo ja niestety nie mam wiedzy. Ważne jest by mieć dobre nastawienie!! I tego Ci życzę
Podziel się: