reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć, pozwólcie, ze do Was dołączę, jestem w 11 tc, 3 tygodnie temu dowiedzieliśmy się z mężem, że planowane trzecie dziecko to bliźniaki ;) a że mamy już dwóch synów (5 i 2) to było zaskoczenie. W tej chwili odpoczywam w domu, bo mam plamienia, urlop z dziećmi mnie widać zmęczył ;)

patuska gratulacje :) ach dziewczynki :)

reklama
Witaj, julla502:)
Ja również miałam krwawienia wlasnie w 8tygodniu, szybko ustaly jednak poszlam juz wtedy na zwolnienie, bralam luteine pod język i no spe bo krwawienie bylo z macicy... nie nadazala za tempem, zeby się rozciągać.

Witaj, julla502. Kolejna mama z trzecią bliźniaczą ciążą :) Widzę, że tym razem celujesz w dziewczynki ;)
Póki co to moje brzdące na razie najmłodsze. Mam córkę 4 lata i syna 15 miesięcy. Właśnie jutro wybieramy się na urlop i mam nadzieję, że nie dostanę żadnych ciążowych komplikacji.

eliame, o, to jest nas więcej, super :) faktycznie małe masz dzieci, mój młodszy na szczęście do przedszkola się dostał, także powinnam mieć trochę czasu dla dwojeczki, choć zobaczymy, jak to z chorowaniem będzie...
Mam nadzieję, ze urlop spokojnie spędzisz. A który to tydzień u Ciebie?

anitka no właśnie zobaczymy, jak to że zwolnieniem będzie, chciałabym popracować jeszcze, w piątek na kontroli pogadam o tym z ginką

Cześć, pozwólcie, ze do Was dołączę, jestem w 11 tc, 3 tygodnie temu dowiedzieliśmy się z mężem, że planowane trzecie dziecko to bliźniaki ;) a że mamy już dwóch synów (5 i 2) to było zaskoczenie. W tej chwili odpoczywam w domu, bo mam plamienia, urlop z dziećmi mnie widać zmęczył ;)

patuska gratulacje :) ach dziewczynki :)

Witaj! u nas też 3 ciąża i niepodziana bo bliźniacza :) Dużo zmian nas czeka :) Ja mam 17 tydzień i pracuje ale powiem Ci, że jak jest upał na dworze to źle się czuję w pracy. Dobrze, że mam szefów super to w domu pracuje jak są gorsze dni. Od sierpnia chcę iść na zwolnienie. A od połowy lipca mam urlop 3 tyg.

Ostatnia edycja:
k8sad właśnie, szkoda urlopu przed zwolnieniem nie wykorzystać. Ja w pracy jeszcze nie mówiłam, planuję to na przyszły tydzień. Widziałam w wątku o szpitalach, że pytałaś o św.Zofię i Starynkiewcza - wybrałaś któryś już? Do ginekologa chodzę do Zofii, bo chciałabym tam rodzić, ale usg i inne badania na razie robię w lux medzie, tam mam abonament z pracy.

k8sad właśnie, szkoda urlopu przed zwolnieniem nie wykorzystać. Ja w pracy jeszcze nie mówiłam, planuję to na przyszły tydzień. Widziałam w wątku o szpitalach, że pytałaś o św.Zofię i Starynkiewcza - wybrałaś któryś już? Do ginekologa chodzę do Zofii, bo chciałabym tam rodzić, ale usg i inne badania na razie robię w lux medzie, tam mam abonament z pracy.

Jutro mam wizytę na patologi ciąży w św.Zofii. Też tam bym chciała rodzić. Ja do ginekologa chodzę pod blokiem :) Mam blisko a co najważniejsze pod ręką. Jak coś się dzieje to bez problemu mnie przyjmuje :)

Witaj Julia! Kolejna w trzeciej bliźniaczej - sporo nas, choć ja juz nie w ciąży :p
@eliame u mnie też taka różnica - syn skończył 2 lata przedwczoraj a bliźniaki dziś juz mają 5 tyg :) córka chyba trochę starsza od Twojej bo 5 lat skończyła w marcu ;)

PATUSKA GRATULUJE!!!! WSTAW JAKIES ZDJECIA SWOICH SLICZNOSCI ☺☺☺
Witajcie w naszym gronie nowe mamy ☺ Znowu u mnie zaczyna sie dluga meczaca noc.... Nie mogę się ukrecic do spania ponieważ jedna mnie ciśnie na żołądek i boli a druga na przepone i się dusze... a jak usne o 3.00 to już o 4.00 muszę coś zjeść ponieważ zaczynają strasznie kopać bo są aż tak głodne!!!!

reklama
3be2c8f82f14767a4eb160ad52da4ab9.jpg

U góry Hania na dole Laura [emoji4]

Dochodzę do siebie

eiktkw7i1lgslap3.png

Do góry