reklama
NieTupska który ty masz tydzień? Nie czasem jak ja 32? Kurde juz mi się myli która w którym tyg.
Mnie dziś puszczają...ktg wyszło dobre rano..ale wzięłam się na sposób bo każą tu jeść słodkie przed ktg dziś die jadłam i dziewczyny łagodnie się zachowywały to macica nie szalala mimo że ja tam skurczy nie czułam a ktg swoje [emoji2]
NieTupska jak wody juz odchodzą to nie długo urodzisz pewnie bo jak to tak bez wód nie mogą trzymać...w
Trzymam kciuki i dawaj znać.
Mnie dziś puszczają...ktg wyszło dobre rano..ale wzięłam się na sposób bo każą tu jeść słodkie przed ktg dziś die jadłam i dziewczyny łagodnie się zachowywały to macica nie szalala mimo że ja tam skurczy nie czułam a ktg swoje [emoji2]
NieTupska jak wody juz odchodzą to nie długo urodzisz pewnie bo jak to tak bez wód nie mogą trzymać...w
Trzymam kciuki i dawaj znać.
Nietupska my trzymamy kciuki a ty trzymaj nogi razem... liczę ze się uspokoi.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
ewka_111
Fanka BB :)
Patuska to dobrze ze się wszystko uspokoiło i ze wracasz do domku. U mnie też się wszystko uspokoiło - niestety i pewnie jutro do domku. A dziś juz mam pełne 36 tyg wiec mogło by się już zacząć. Tym bardziej ze maluchy dziś tak dają w kość ze masakra. Młody na pęcherzu ze ciężko mi utrzymać a młodej nogi pod cyckami - wiec oddychać prawie nie idzie
kalinka_77
Aktywna w BB
Gosia, bardzo gratuluję!!!
Nietupska, daj znać co tam u Ciebie. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Nietupska, daj znać co tam u Ciebie. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
reklama
Podziel się: