reklama
ewka_111
Fanka BB :)
Wszystko zależy jak masz młodych ustawionych. Jak w poprzek bądź posladkowo to będziesz nisko czuła kopniaki
Napisane na SM-G900F w Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w Forum BabyBoom
Dokładnie NieTupska jak ewa pisze. Ja mam poprzecznie i pośladkowo na dodatek to jak zaczną walić to np wczoraj myślałam że mi jedna nogę przez ci.... wystawi [emoji2][emoji2][emoji2] druga jest lekko wyżej ale za to kopie w mój prawy bok.
Moje tez reagują na pogodę w nocy obudziłam sfi z bólem jak na @ ale możliwe ze przez to ze cala noc w jednej pozycji spędziłam wstałam do łazienki i przeszło...ale już się zaczęłam bać. Wieczorem brzuch się stawiał ale byłam pół dnia w ruchu... aż potem sprawdzałam czy krążek się znowu nie przekrzywil. Ale na szczęście nie...
Miłego weekendu
Moje tez reagują na pogodę w nocy obudziłam sfi z bólem jak na @ ale możliwe ze przez to ze cala noc w jednej pozycji spędziłam wstałam do łazienki i przeszło...ale już się zaczęłam bać. Wieczorem brzuch się stawiał ale byłam pół dnia w ruchu... aż potem sprawdzałam czy krążek się znowu nie przekrzywil. Ale na szczęście nie...
Miłego weekendu
Moje maleństwa wczoraj szalały, dziś dużo mniej ... też tak miałyście, że przy tych pierwszych ruchach w jeden dzień czułyście mniej a w inne bardziej? Mnie wczoraj dopadł okropny ból gardła, w nocy bolało jak cholerka, ale dziś dużo mniej. Mam nadzieję, że się nie rozwinie w chorubsko jakieś....
A i podpowiedzcie jak suwaczek wstawić bo tempa jakaś jestem ...
A i podpowiedzcie jak suwaczek wstawić bo tempa jakaś jestem ...
Marti na początku ja też tak miałam ze jednego dnia było je czuć mocno innego słabiej a innego wcale. Teraz juz trzeci trymestr zaczynam wiec codziennie regularnie je czuje...
SuwAczek to znajdź sobie w Google jakaś stronę z suwAczkiem skopiuj link i wklej go w ustawieniach sygnatury. I gotowe [emoji4]
SuwAczek to znajdź sobie w Google jakaś stronę z suwAczkiem skopiuj link i wklej go w ustawieniach sygnatury. I gotowe [emoji4]
reklama
Podziel się: