reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Olusiu,3mam kciuki,bedzie dobrze;) Nabierzesz sil to napisz jak dzieciaczki,jaki wzrost waga i punktacja.Ktory dzis u Ciebie tydzien dokladnie jest?

Aga,jestes pod opieka lekarzy,nic sie nie martw.Co do spadku tetna,czasem moze zalapac Twoje albo jak sie kreca pod peletami i chwile nie ma dziecka, to tetno ucieka.
Jestes juz w bezpiecznym tyg.waga jest ladna dzieci,wiadomo zawsze jest ten margines bledu wagowego,moga byc wieksze albo mniejsze,po cc dopiero bedziesz wiedziala;)

reklama
Najbardziej boję się, że to ustrojstwo na pewno przekłamuje dane i w moim przypadku mały urodzi się z wagą poniżej 2kg. Wiem wiem, rodzą się dzieci z mniejszą wagą i są zdrowe, ale jakieś czarnowidztwo mnie dziś dopadło. Zaskoczyli mnie tą planową cesarką. Niby to będzie bezpieczny termin, ale mimo wszystko drżę, czy wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że w 31tc podali mi sterydy

Dziewczyny witam, podczas mojego cc nie obylo sie bez komplikacji i musialam byc zaintubowana....w ogole cc przesunelo sie ze wzgledu ze mialam wysokie cisnienie i dostawalam pierw leki dozylne.. po tym co powiedzial mi ginek co sie w piatek dzialo na sali operacyjnej i po sali pooperacyjnej to poplakalam sie, do tej pory sie trzese, nastraszylam wszystkich ktorzy byli caly czas zemna w szpitalu, byli klebkiem nerwow... dobrze ze zrobil mi cc w piatek bo nie wiem jakby sie skonczylo dla mnie, dla nas gdyby odbylo sie pozniej..nie moge sie jakos z tego otrzasnac.. jak sie ogarne to wiecej napisze co i jak

27.03. o godzinie 14:07 i 14:12 urodzily sie moje maluszki
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Mikolaj w inkubatorze, Zuzia w wozeczku, dopiero od wczoraj przy mnie... Maluszki waza 2560 coreczka i 2400 synek...

dominika moj tc to 37t4d byl w piatek

Mam dolka, placzliwa jestem, trzyma mnie ten szok jeszcze, chyba hormony mi buzuja, musze sie uspokoic...
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Jup nie dołączałam fotki jeszcze...

Aga kciuki zacisniete za jutro!

Mam dolka, placzliwa jestem, trzyma mnie ten szok jeszcze, chyba hormony mi buzuja, musze sie uspokoic...
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Jup nie dołączałam fotki jeszcze...

Aga kciuki zacisniete za jutro!

To normalne. burza hormonow + zmeczenie i szczescie pomieszane z obawami.

JA przez pierwsze tygodnie chodzilam jak w amoku. TAk do 6msc bylam jak nie ja ale pozniej wszystko wrocilo do normy.

Aga to trzymamy kciuki. Zdaj relacje.

reklama
Dziewczyny dziekuje wam za mile slowa wiele to dla mnie znaczy, zwlaszcza teraz jak musze sie otrzasnac i wziasc w garsc. Dzis mialam spotkanie z pania psycholog bo moj ginek zauwazyl przygnebienie i bede miala codziennie. Przed chwila bylam u maluszka, musialam go zobaczyc, dotknac, powiedziec do niego pare slow, postalam przy nim. Spal akurat to nie budzilam..
Juz jest na wlasnym oddechu chociaz ma tlen w inkubatorku. Po cc mial problem z oddychaniem, podlaczony do monitora, mierzona saturacja, tetno itp. I mial podawny tlen..

Do góry