reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Gosia to mialas przejścia, ... trochę sie teraz obawiam,ze zachca sie moje obracac glowkowo,jak bede w domu. Lekarze twierdza,ze sie raczej nic nie obrocą,nie wiem czemu tak uważają ale ich ułożenie chyba nie bardzo na to pozwala. Caly czas oboje poprzecznie.

reklama
Moi długo byli główkowo, poźniej prawie 2 miesiące Kami poprzecznieno i w nocy się grzecznie się odwrócił dzięki czemu poród SN był możliwy :)

Gosiu,u Ciebie pewnie byla ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa?
U mnie ma być cc,bo u mnie jest jednokosmówkowa dwuowodniowa,mam za sobą już jeden poród przez cc i cieniutka blizna po cc.

Jup,u mnie co dwa tygodnie jedna corcia zmienia polozenie z glowkowej na miednicowa i tak w kolko.

U mnie byla ciaza jednojajowa, jednokosmowkowa, dwuowodniowa z tym ze rodzilam w jednym z dwoch najlepszych szpitali w ciazy a prowadzil mnie lekarz ktory jest specjalista ciaz wysokiego ryzyka w tym wieloraczkow :) a przy porodzie byl kierownik instytutu dwoch rezydentow, przelozona poloznych i dwie studentki poloznictwa ot taki maly tlum. Nawet ogladalam ostatnio odcinek "Porodow" i byl nagrywany w tym szpitalu inawet byl moj gin az mnie ciarki przeszly jak to zobaczylam :)

Wydawalo mi sie,ze jednokosmowkowe to tylko przez ciecie,bynajmniej tak paru lekarzy mowilo.
Gosiu,Twoje maluchy urodzily sie w 34tyg,a moglabys powiedziec jak dlugo byliscie w szpitalu?

Gosia a jakie mialas objawy cholestazy ? Czy np.tylko na podstawie badań ja stwierdzono ?
Nie mialam takich badań, skóra mnie swedzi,ale jest b.sucha

reklama
Do góry