Witajcie mamusie. Troszke mnie nie było bo komp sie popsul, ale jestem juz:-)
Majka i Kama gratuluję córeczek
Kurcze dziewczyny boli Was czasem brzuch? Mnie wczoraj wieczorem zaczal bolec jakby zoladek ale na dole tez cos odczuwalam. Myslalam ze przejdzie do dzisiaj ale rano znowu zaczelo..najpierw zoladek a teraz na dole..i nie wiem czy to w jelitach..taki bol dosc silny mam jak przy okresie czasem..mam nadzieje ze z maluszkami wszystko ok.Dzwonilam do gina i sie umowilam na wizyte pozniej, zeby sprawdzil czy nic sie zlego nie dzieje.
Majka i Kama gratuluję córeczek
Monia kciuki za Twoje jutrzejsze usgNo i córeczek życze:-)szybciutko pisz jak było jak wrocisz!Witam mamunie!!! Gratuluje coreczek!!! ja jutro ide na usg i mam nadzieje ze sie dowiem kto tam u mnie w brzuszku mieszka. juz nie moge sie doczekac )) a pozniej juz usg co dwa tygodnie mi wyznaczli. ja tez mam cicha nadzieje na dwie ksiezniczki ale jak beda chlopcy to tez bede najszczesliwsza, najwaznesze zeby zdrowe byly. ehhh a zaraz znowu do pracy, padam z nog.milego dzionka mamusiom i dzidziusiom
Kurcze dziewczyny boli Was czasem brzuch? Mnie wczoraj wieczorem zaczal bolec jakby zoladek ale na dole tez cos odczuwalam. Myslalam ze przejdzie do dzisiaj ale rano znowu zaczelo..najpierw zoladek a teraz na dole..i nie wiem czy to w jelitach..taki bol dosc silny mam jak przy okresie czasem..mam nadzieje ze z maluszkami wszystko ok.Dzwonilam do gina i sie umowilam na wizyte pozniej, zeby sprawdzil czy nic sie zlego nie dzieje.