reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

A my wczoraj meble do pokoju składaliśmy ;-)

Spać poszliśmy po 1 i niestety dziś jestem ledwo żywa. Ale warto było się namęczyć bo efekt świetny.

Miłego dnia dziewoje :-D

reklama
Rila - ogromne gratulacje!!! Super, za chłopcy tak szybko znaleźli sie poza inkubatorami. Życze szybkiego przybierania na wadze i powrotu do domku! A Tobie duzo sił i energii :)

Ale ostatnio wszystko przyspieszyło :)
Widać maluchy chcą wiosnę zobaczyc :)

Fusun, Cannot - mam nadzieje, ze i Was spokojnie i w trojpakach.

Ja odkrylam skąd te mdłości teraz. To od tego cholernego żelaza!!! Od dwoch dni nie biorę jest o niebo lepiej. Ale przecież nie tedy droga...

Ostatnia edycja:
Rila - gratulacje!! duzo zdrowka dla maluszkow a dla ciebie sil i samych pozytywnych wrazen przy dzieciaczkach. niech zdrowo rosna :)

Witam!
U nas leci, maluchy strasznie sié rzucajá- caly dzien, bez przerwy. W poniedzialek mam wizyte w szpitalu, beda mi robic USG, nie moge sie doczekac. Okaze sie jak te wody u mnie, czy nadal za duzo/ za malo czy ok. No I ciekawe jak sa ulozone.
Momentami bardzo mnie uciskaja na dole brzucha, az siedziec nie moge. Co to bedzie do konca to nie wiem.
Jutro ma przyjsc malarz wycenic robocizne, bo chcwilibysmy odswiezyc caly dom. Zobaczymy na ile to wyceni i czy wlascicielka domu sie zgodzi :confused:

Madison- slicznie Ci dziekuje z ate rady odnosnie karmienia piersia. Przyjelam, zanotowalam I mam nadzieje pomoga. Trafilo Ci sie z tym Galway, piekne miasto. Ja niestety mieszkam chyba w najbrzydszym w Irlandii- Limerick. Odnosnie tych mdlosci- jestes pewna, ze to nie od suplementow? Ja mialam straszne od witamin do jakos 23tc , teraz biore co drugi dzien I mam spokoj, odpukac.
Edytka- teraz zerknelam na strone mothercare.ie ten BJ City kosztuje 500 euro I jest dostarczany w ciagu 1-2 dni I tak sobie pomyslalam, ze moze sprobuj poszukac gdzies za granica, bo tak przez miesiac bez wozka to troche nie bardzo. A jeszcze jesli sie cos przytrafi po drodze I trzeba bedzie nie daj Boze reklamowac, ale inne cuda to juz w ogole porazka.
A z ta wizyta to daj spokoj :/
Agniecha- oj jak ja bym chciala, zeby mi tylko 3 tygodnie zostaly ;-)
Anulfka- na pierwszy rzut oka widac, ze rosna. Szkoda, ze jeszzce takie w rurkach, ale to pewnie tez juz tylko kwestia dni :tak:
Fusun- trzymam za Was kciuki, mam nadzieje, ze czas bedzie frunal do momentu az maluchy beda gotowe :tak:
Emilek- bardzo sie ciesze, szczegolnie po tym ostatnich wiesciach, dotyczacych dzeiwczynki. Taka niespodzianka, nie dosc, ze mniejsza, cala I zdrowa to jeszcze do tego silniejsza. To jest wlasnie sila kobiet :-) Gratuluje najmocniej I duzo zdrowka calej 3ce zycze :tak:
Milla- rowniez jestem zdania, ze lepiej kupic porzadny uzywany wozek, anizeli tani i nieergonomiczny. Jesli chodzi o te parasolke to nie ogladalas go przed zakupem? Bala bym sie tak kupowac.
KPe- no to obie odliczamy do poniedzialku :tak:
Cannot- moim zdaniem to wody, wydaje sie to naprawde oczywiste... A w jaki one sposob zlatuja to nie ma jakiejs reguly, jednym po troche, powoli innym na raz. Podpaski wyjkrywajace wody plodowe? Jest cos takiego? Jesli ta sprawdzona metoda to kup, ale moim zdaniem to I tak czym predzej do szpitala powinnas pojechac.
Domi88- witam! Oby wszystko zakonczylo sie dobrze.
Iwizara- moglabym wiedziec jak nazywa sie Twoj lekarz?

Ostatnia edycja:
paulineczka dzieki ale to nie jest model gt i nie ma gondolek, jak już wcześniej pisałam zamówiłam na allegro, dzisiaj przyszedł nasz wózek ale nie ten kolor co chcieliśmy ale laska nam jeszcze spuści 150 zł, więc go zatrzymamy :)

reklama
Do góry