reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Hej Dziewczyny.
Ja po wizycie u lekarza dowiedziałam się że moje maleństwa ważą po około
1900 są prawie równe, przepływy ok także syndrom podkradania na razie nas omija
i mam nadzieję że już tak zostanie.
Szyjka zamknięta, skrócona w 10% ale lekarz powiedział że tym nie ma się co martwić.
17 marca mam mieć wyznaczony termin cc.

trzymam kciuki za Was Wszystkie.

reklama
Gabi, Kamilasze - super, że po badaniach dobre wieści. Niech rosną maluchy duże, żeby było co przytulać jak się urodzą. A jak cesarka jest planowana to i tak w sumie bez różnicy czy będą miały 3kg czy 3,5 :-)

Kamilasze, Gabi ładne wagi mają wasze dzieciaczki. Dobrze, że dobre wieści przynosicie. :tak:

A ja mam okropnego doła dzisiaj:-( Prawie przez cały dzień plątam się po domu i płacze. Tęsknie do dzieci i to bardzo:-( Chciałam jechać do nich w sobotę ale mąż nie da rady bo idzie do pracy a autobusem nie pozwala mi jechać, ponieważ najpierw muszę 3h jechać do Krakowa a później jeszcze 1h tramwajem do szpitala. :-(Mąż boi się okropnie o mnie bo dzisiaj trochę pozamiatałam dom i nie dość, że mnie brzuch zaczął boleć to jeszcze okropnie zbladłam. W ogóle to jakoś słabo się czuję. Palce to mi tak zeszczuplały, że pierścionki i obrączka same spadają.

Anulfka Twoje samopoczucie nie jest dziwne biorąc pod uwagę, że stresu masz ostatnio nadmiar. Twój mąż ma racje martwiąc się o Ciebie. Dbaj o siebie i nabieraj sił, bo jesteś bardzo potrzebna swoim dzielnym maluszkom.

Dzieci juz na swiecie. Cale zdrowe dostaly po 10 pkt. Ania 54 cm i ok 3300 g Adas 51 cm i ok. 2900. Dokladnej wagi nie pamietam bo bylam w szoku troche. Teraz juz jest lepiej nawet juz je karmilam.
Anulfka cay czas mysle o Was i jakbym tylko mogla to oddalabyn Ci troche swojego dobrego co mnie spotkalo. Wysylam Ci wirtualnie zeby sie podhodowalo :-)

Mila76 GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Bardzo ładna waga dzieci:tak:. Wszystkiego dobrego dla całej trójki. Czekamy na zdjęcia i relację z cc jak tylko dojdziesz do siebie.

reklama
Milla gratuluje! Piekna waga dzieciaczkow. Sliczne imie dla dziewczynki ( mojej imienniczki). Czekamy na zdjecia. Super ze juz zaczelas karmic. Zycze szybkiego powrotu do domu waszej trojeczki.

Do góry