reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Rila - i pomogła Ci ta mieszanka preparatów? Nie masz rozstępów? Ja używałam od poczatku musteli i niestety nie pomogło, brzusio popekal a mi polozna mowila zebym teraz oliwka po kapieli na mokrą skórę smarowala i od tego mniej swedzi.

reklama
Rila, Kamilasze -wlaśnie dlatego pytam, wśród znajomych zdania podzielone, jedne mówią że zwykła oliwka dla dzieci np johnson w żelu, a drugie znowu że droższe preparaty typowo przeciwko rozstępom i dla kobiet w ciąży, do tej pory smarowałam się jedynie po kąpieli raz dziennie zwykłym garnier, ale od dwóch dni tak mnie ta skóra swędzi że mąż sluży za drapacza/ masażystę :p

witam,szukalm forum dla mam trojaczkow,ale niestety zero rezultatow,czy moge do Was dolaczyc? w koncu ciaza mnoga nas laczy ;) mam wiele obaw jesli chodzi o organizacje zycia i jak podolac z tyloma maluszkami na raz.ciaza przebiega bezproblemowo na razie i oby tak zostalo :)

Na razie u mnie rozstępów brak. Jeżeli chcecie coś bardzo tłustego i nawilżającego to polecam bio oil jest super. Podobny do oliwki jeżeli chodzi o konsystencję ale dzięki olejkom o różnych właściwościach zapobiega też rozstępom i podobno spłyca te istniejącę. Jak posmaruję się nim rano to wieczorem mam jeszcze taki tłusty film na skórze.

Alicja32 - to Ci się poszczęściło ;)) nie mamy tu drugiej mamy w ciąży z trojaczkami ale zapraszamy, praktycznie wszystkie tematy się uzupełniają :)

Rila - to kiedy mustelę używasz ? czy na jakieś inne części ciała ? Jesli bio oil zostawia tak długi film na skórze ? Ja się najbardziej boję o piersi są takie wielkie z małego A na małe C w 3 sekundy życia :| za kilka lat będę kolanami je sobie podbijała :p

Sarenka- mustelę zawsze na noc, nawet jak widzę że skóra jeszcze natłuszczona po bio oil to na to ładuję mustelę ;-) Mnie też piersi powiększyły się o prawie 2 rozmiary i obecnie nosze D i aż się boję co dalej...

Alicja - witaj

Ostatnia edycja:
Anulfka gratulacje i wszystkiego najlepszego dla maluszków. Na pewno będą walczyć z całych sił, a my im dopingować i trzymać za nie mocno kciuki. Teraz jest Wam ciężko ale wszystko będzie dobrze. Całym sercem jestem z Wami.

Alicja32 witaj i gratulacje.

reklama
Do góry