Rila - i pomogła Ci ta mieszanka preparatów? Nie masz rozstępów? Ja używałam od poczatku musteli i niestety nie pomogło, brzusio popekal a mi polozna mowila zebym teraz oliwka po kapieli na mokrą skórę smarowala i od tego mniej swedzi.
reklama
Sarenka89
Zaangażowana w BB
Rila, Kamilasze -wlaśnie dlatego pytam, wśród znajomych zdania podzielone, jedne mówią że zwykła oliwka dla dzieci np johnson w żelu, a drugie znowu że droższe preparaty typowo przeciwko rozstępom i dla kobiet w ciąży, do tej pory smarowałam się jedynie po kąpieli raz dziennie zwykłym garnier, ale od dwóch dni tak mnie ta skóra swędzi że mąż sluży za drapacza/ masażystę
Sarenka89
Zaangażowana w BB
Anulfka - całym sercem jestem z Tobą, dzwoniłam nawet do babci ( ona ma wtyki tam na górze ) jak ona się pomodli to już zaklepane szczęście
witam,szukalm forum dla mam trojaczkow,ale niestety zero rezultatow,czy moge do Was dolaczyc? w koncu ciaza mnoga nas laczy mam wiele obaw jesli chodzi o organizacje zycia i jak podolac z tyloma maluszkami na raz.ciaza przebiega bezproblemowo na razie i oby tak zostalo
Na razie u mnie rozstępów brak. Jeżeli chcecie coś bardzo tłustego i nawilżającego to polecam bio oil jest super. Podobny do oliwki jeżeli chodzi o konsystencję ale dzięki olejkom o różnych właściwościach zapobiega też rozstępom i podobno spłyca te istniejącę. Jak posmaruję się nim rano to wieczorem mam jeszcze taki tłusty film na skórze.
Sarenka89
Zaangażowana w BB
Alicja32 - to Ci się poszczęściło ) nie mamy tu drugiej mamy w ciąży z trojaczkami ale zapraszamy, praktycznie wszystkie tematy się uzupełniają
Rila - to kiedy mustelę używasz ? czy na jakieś inne części ciała ? Jesli bio oil zostawia tak długi film na skórze ? Ja się najbardziej boję o piersi są takie wielkie z małego A na małe C w 3 sekundy życia :| za kilka lat będę kolanami je sobie podbijała
Rila - to kiedy mustelę używasz ? czy na jakieś inne części ciała ? Jesli bio oil zostawia tak długi film na skórze ? Ja się najbardziej boję o piersi są takie wielkie z małego A na małe C w 3 sekundy życia :| za kilka lat będę kolanami je sobie podbijała
Sarenka- mustelę zawsze na noc, nawet jak widzę że skóra jeszcze natłuszczona po bio oil to na to ładuję mustelę ;-) Mnie też piersi powiększyły się o prawie 2 rozmiary i obecnie nosze D i aż się boję co dalej...
Alicja - witaj
Alicja - witaj
Ostatnia edycja:
Anulfka gratulacje i wszystkiego najlepszego dla maluszków. Na pewno będą walczyć z całych sił, a my im dopingować i trzymać za nie mocno kciuki. Teraz jest Wam ciężko ale wszystko będzie dobrze. Całym sercem jestem z Wami.
Alicja32 witaj i gratulacje.
Alicja32 witaj i gratulacje.
reklama
katherine_mag
Fanka BB :)
Anulfka gratulacje, życzę wam zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Oby dzieciaczki szybko przybierały i stawały się coraz silniejsze.
Witaj Alicja32 w naszym gronie:-)
Witaj Alicja32 w naszym gronie:-)
Podziel się: