reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
marcysiowa gratulacje!
polka pisalam z palam jakies 3 dni temu
u chlopaczkow ok pewnie ten wiekszy chyba filipek wyjdzie szybciej a patryczek musi jeszcze nabrac wagi ,pozatym doszło jeszcze zapalenie pępka u jednego z maluszków,w kazdym razie juz niebawem beda wszyscy w domku

Marcysiowa Gratulacje !!!!

Maggi już niedługo bedziecie w domku, żuczki slicznie na wadze przybieraja więc musi być coraz lepiej :tak:

Zenia może Ci lekarz w gabinecie założyć, ale z tego co wiem to liczą sobie za to ok 500 zł, a lepiej w szpitalu, bo zrobią Ci szereg badań, posiew z szyjki musi być pobrany, bo jak są bakterie to już Ci nie założą tylko najpierw leczenie, ja byłam 5 dni w szpitalu w środę pod wieczór przyjechałam pobrali wymaz z szyjki i w sobote był wynik więc od razu mi założyli i w poniedziałek wyszłam do domu, miałam w niedziele ale pewnie nie chciało im się wypisu zrobić:confused2: przynajmniej ktg miałam robione i co chwila przychodzili sprawdzać czy nie mam skurczy, więc w szpitalu bezpieczniej...a co będziesz mieć zakładany?

Wiosanka miejsce pierwsze nalezy do Ciebie:-)

1. Wiosanka
2. Różyczka
3. Dominiska
4. Dytko
5. Zenia
6. Multimama
7. Gloriane
8. Charlottema
9. Bibiana
10. Dolorez
11 Polka
12. Gotadora
13. nik_i

Maggi sliczne te Twoje zuczki niech szybko wracaja do domku.

Super ze u Palam jest coraz lepiej i chlopcy nabieraja sil,oby tak dalej

Dzis mialam wizyte,szynka zamknieta ale troszke zmiekkla ale jest dobrze,wiecej lezenia i bedzie ok,za tydzien usg a za 3 tyg czeka mnie 3-dniowy pobyt w szpitalu na podanie sterydow.:crazy:

Polka - lista coraz krótsza...a ja niebezpiecznie wysoką pozycję zajmuję!!! Kiedy to zleciało???? Też leżałam 3 dni na sterydach - weź gazety i mp3 żeby nie słuchać głupich historii szpitalnych :eek:
Wiosanka - a co u Ciebie????????? Zaglądasz tu czasami??? Gratuluję pierwszego miejsca na liście :))
Zenia - mi też się wydaje że lepiej iść do szpitala na założenie krążka...porządnie wybadają Ciebie i Maluszki przynajmniej...choć wiadomo że pobyt w szpitalu to nic przyjemnego... :eek:

Właśnie obiadam się truskawkami - dobrze że udało mi się na nie załapać jeszcze przed porodem - bo później wiadomo że prędko już nie pojem....

Wysłałam swoje namiary do Gotadory - więc jak pewnego dnia zniknę - to dam przez nią znać co tam u mnie/u nas :)

Ostatnia edycja:
Marcysiowa gratulacje
Lista coraz krótsza i coraz mniej ciężarówek czyżby boom na bliźniaki się skończył?

My po wizycie u lekarza Szymon waży 8kg Lenka 5,5. Z małą czeka nas rehabilitacje ponieważ jest bardzo wiotka i główki nie chce podnosić do góry. Zobaczymy co nam jeszcze powiedzą po kontroli w Łodzi w CZDIM

hej,

Jestem tu nowa. Obecnie 9t0d ciąży bliźniaczej po pierwszej udanej próbie IMSI.

Mam nadzieje, że trochę osób przybędzie na forum.

Narazie strasznie panikuje i z wizyty na wizytę przeżywam stres. Boje się czy wszsytko będzie ok.
Serduszka juz widzialam, bily mocno 2 tyg temu. Ale ostatnio jakoś objawy mi minęły i teraz boję się, że może ciąza obumarła.:crazy: Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok ale oś czuję, że będę schizować do samego porodu.

reklama
Marcysiowa wzięłaś nas trochę z zaskoku:tak:;-). Gratulacje. Czekamy na zdjęcia maluchów.

Różyczka uważaj z truskawkami (bardzo uczulają). Jak byłam w marcu w szpitalu to leżałam z babką u której podejrzewali cholestazę (wysypka...). Zrobili badania i nic nie wykazało. Potem wyszło, że zjadła truskawki :tak:, ordynator przestrzegł nas wszystkie, żeby uważać na nie.

jjka witaj. W końcu jakiś świeżak na forum:-D A co do Twoich obaw to w pełni Cię rozumiem-niestety ale to normalne, że boimy się o dzieci. Jaka to ciąża dwu czy jednojajowa ?

Do góry