reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Elala - to masz super z tą pracę - ja jeszcze w styczniu łaziłam raz w tygodniu na kilka godzin:tak: Ale masz rację że wśród ludzi szybciej czas leci i mniej się myśli i kombinuje;-)

reklama
Gotadora - witaj w naszym podwójnym, szczęśliwym gronie!:tak:

Onlyone - trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystko się ułoży! To, co napisałaś mrozi krew w żyłach...nic, tylko iść na medycynę zanim się zajdzie się w ciążę:baffled:. Ale dzieciaki cudowne!

Sodie - dzieciaki, jak u Onlyone, słodkie jak paczka cukru! Aż mi się łezka w oku zakręciła. Po raz kolejny tak reaguję na dzieciaki...:-). Cieszę się, że jesteście już w domu! A że dasz sobie pięknie radę nie było wątpliwości, jak wcześniej pisałam, dostajemy bliźniaki, bo z nas silne babki są:tak:!

Lilonka - też ostatnio słyszałam o tych plastrach i poważnie je rozważam...

A u Aniki - małego dzisiaj wyjęli z inkubatora, malutka jeszcze w nim leży. Ma problemy z trzymaniem ciepła. Ponieważ mają jakieś infekcje nie wiadomo jeszcze kiedy wyjdą do domu. Ale Anika dochodzi do siebie po cc.

Ja już też po wizycie. Szyjka od ostatniej wizyty się nie skróciła, wszystko się na razie dobrze układa. Jeśli chłopcy nie postanowią wcześniej wyjść(a nic na to nie wskazuje) to 27 lub 28.03 mam w szpitalu ktg i usg, a zaraz po świętach mam się tam stawić z torbami. No i cc 4.04. lub 5.04. I tak jakoś do mnie dociera, że to już za 4 tygodnie...:szok:

Miss - :)hihi uprzedziłaś mnie z wiadomością co u Aniki:) oby teraz dzieciaczki szybko wyzdrowiały i do domku mogli wszyscy już wrócić:)
Miss i Lilonka - wam już tak niewiele czasu zostało do przytulania takich słodkich i to własnych dzieciaczków:)

Ostatnia edycja:
To babuszki - pozdrówcie Anikę i życzcie jej i maluszkom dużo zdrówka i siły:-)

Miss - to zaczynasz wielkie odliczanie:tak: 4 tygodnie to tyle co nic. Tylko najpierw będziemy wypatrywać porodówkowych wieści od Margaret, Sade i Bojki:-) Chciałabym grzecznie utrzymać się w kolejce za Tobą:tak:

reklama
Do góry