reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Przedstawiam Wam moje Skarby od prawej Amelka i Alanek:-)

Załączniki

• DSC07042.jpg
    DSC07042.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 71
anuśka cudne dzieci! tylko pozazdrościć powrotu do swojej wagi no i przede wszystkim spokojnych dzieci. :-)
tak sobie myśle że bardzo fajnie się zachował lekarz że cię nie straszył wcześniej tylko teraz, już na spokojnie opowiedział jak było. dobrze że wszystko się tak pomyślnie skończyło.
cailina nie martw się - nie zwolnie ci zbyt szybko miejsca w kolejce! nie ma mowy:no: będę walczyć!!!

dziewczyny poleżałam sobie trochę na leżaku, nogi opalałam i czytałam książkę i jakoś tak nabrałam sił a już taka zrezygnowana byłam tym leżeniem w domu i nieobecnością męża.

Anuska - śliczne bobaski. Faktycznie nie za wesoło to u ciebie wyglądało, ale najważniejsze ze wszystko dobrze się skończyło i wszyscy jesteście już w domku. Niech sie zdrowo chowają twoje maluszki.

ankos - nie popadaj teraz w melancholie, jeszcze kilka tygodni i będziesz miała pełną chatę :-)

Pewno niuleczka tez już tuli swoje skarby.

anuska, agucha piękne dzieciaczki !:tak: miło czytać że tak dobrze sobie radzicie :tak:

u mnie tak średniawo jakoś... ta wczorajsza wizyta troche mnie zmartwiła i od razu dwa razy więcej skurczy:wściekła/y: że to wszystko w naszej głowie siedzi:wściekła/y: jak psychicznie gorzej to od razu bach... jeszcze mnie mąż złości i leżenie nawet nie pomaga:-( że też ja takiego chłopa nie mam co by tak skakał koło mnie i truchlał że a nóż widelec zacznę rodzić, to nie, pełen luz! ech.... taki typ co jak nie zobaczy to nie uwierzy ze w środku brzucha dzieci mieszkają.... ;-)

ANUSKA-piekne maluchy.teraz maluchy wynagradzaja ci wszystkie niedogodnosci,ktore musialas znosic w ciazy.warto bylo!:-):-)
ja dzisiaj mialam podly dzien-bole nog i rak mam takie,ze siedze i placze.nawet na krok sie z domu nie ruszylam.cala noc nie spalam.

anuśka śliczne te Twoje szkraby :-) tak spokojnie wyglądają. GRATULACJE!!! super że wszystko sie dobrze skończyło.

wiolka biedactwo współczuję, oby dzisiejsza noc była lepsza

reklama
Do góry