reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

cześć dziewczyny!!!
mati sen rewelacja. ale mnie rozbawiłaś :-D jak za czasów liceum trzeba było się chować :-) no faktycznie mam jasne włosy:-) (ale proste) i wzrost 169 więc nie jestem zbyt niska;-) a co to sylwetki to teraz wieeelki brzuchol ale nóżki podobno dalej zgrabne i nawet mam talie i wszyscy się śmieją że od tyłu nie widać że jestem w ciąży bo mi brzuch to przodu sterczy a nie rozlał się na boki (póki co) ;-)
a co do piwa to ja bardzo lubie !!!!! i mi teraz go brakuje przy takiej pogodzie - tego "orzeźwienia" .
naprawdę mnie rozbawiłaś:-D
a jak samopoczucie u was?

anuśka , miki - co z wami?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)
Przyszła piękna pogoda a ja chyba wolę nie pogodę lepiej się czuje. Boli mnie prawe biodro, ospała jestem strasznie najchętniej spałabym cały czas do tego słabo mi jak chodzę serce mi jakoś tak łomoce. Do tego opuchnięta jestem :(

Ostatnia edycja:
Czesć dziewczyny :-)

Mati sen miałaś super.Moja córka faktycznie ma blond,ale ja czarnych nie mam :-D ale z tym piwkiem to smaka narobiłaś.Ale bym wypiła takiego zimnego browarka i do tego karkóweczka z grilla mniam......:tak:
Powiem Wam,że mi dziś tak brzuch dęba staje,że obłęd

A to jesteśmy my :-) dzisiejsza fotka

P5200768.jpg

lilly piękny brzusio!!!!:tak::tak: całkiem zgrabniutki:tak:

ja wzięłam pierwszą dawke fenoterolu i łapy mi się nieprzyjemnie trzepią :wściekła/y: głupie uczucie.... ale o dziwo serducho czadu nie daje. Ale jaki fajny brzusio miękki się zrobił :-)

Ostatnia edycja:
Dorocik cudne maluszki :-) a zdjęcie 2 i 4 wymiata:tak:

Dzięki Niuleczka.19 kg mam do przodu,i czuję się jak krowa :-D ale ludzie mówią,że z tyłu nie widać,żebym była w ciąży bo w sumie taką piłkę mam.Kurde okrutnie mi dziś brzuch się stawia,dosyć częste mam skurcze.Dobrze,że nie są regularne,bo to jeszcze nie czas.

Dajdzie dziewczynki fotki swoich domków dla bliźniąt:-)

Ostatnia edycja:
reklama
lilly biorę isoptin a i tak mnie telepało:wściekła/y: choć i tak myślałam że będzie gorzej....

dorocik śliczniusie dzieciaczki !!!:-):-):-) faktycznie od razu widać które to Jurek i Marianka:-)

Do góry