reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ankos, moje dziewczyny nosily body i jakies inny ciuszki z Pepco i super nie sa, ale sa ok, a cena bardzo niska:)
A co do wagi to ja wazylam przed ciaza 55kg przy wzroscie 172cm, w ciazy przytylam 21kg:szok: Teraz 6m-cy po, mam dalej 8kg na plusie i wszystko w brzuchu. Ale podobno do roku schodzi:)
Ciekawe jest tez to, ze rozstepy pojawily mi sie dopiero po cc. Na szczescie malo..:)
Takze zycze Wam dziewczyny zdrowych duzych dzieci w malych brzuszkach bez rozstepow:)

Jejku jak was czytam to można tu doła załapać 55 kg 52 kg co wy wszystkie takie chudzinki :p ja to czasem sie tak dołuje z powodu wagi, że szkoda mówić jeszcze mąż mnie dołuje z nieśmiałością spoglądając zadaje pytanie "chyba już dużo nie przytyjesz" ehhhh:baffled:

Hejka jak tam wyspane
DZIDKA nie przejmuj się tym ja przed ciążą ważyłam 93,5 a teraz na ostatniej wizycie 99,1 także ja napewno setke przebije ale u mnie tego tak nie widać i wcale się tym nie dołuje bo już chyba świra do głowy bym dostała ale już niedługo i biore się za siebie pełną parą miłej niedzielim życze

CZESC DZIEWCZYNY.co sie z wami dzieje,bo nic sie nie odzywacie?mam nadzieje,ze wszystko dobrze.ja mam dola dzisiaj ale juz zauwazylam,ze ma to zwiazek z pogoda-jak jest kiepska to i ja sie kiepsko czuje.
Ani Magda ani Agata nie daja znac co u nich.TOLIVE i LILLY tez sie nie odzywaja ze szpitala.ANUSKA,MATI-a co tam u was jak nastroje?

wiolka też jestem ciekawa co u Agaty miała zdać relację z porodu a tu cisza... Lilly pewnie juro wyjdzie do domku:tak:
mati śpioszka załapałaś?

dzidka to ile ważyłaś przed ciążą że się tak dołujesz?Nie martw się po ciąży zrzucisz zbędne kg;-)

hej ANUSKA-no wlasnie u mnie z pogoda to samo.mialam isc do kosciola ale nie chce mi sie,obiadem tez musi zajac sie maz-co za dzien!ANUSKA-a jak tam twoja starsza corcia czeka z niecierpliwoscia na rodzenstwo?masz juz panne do pomocy.

reklama
Tak córka się bardzo cieszy z maluchów:-)właśnie całowała mi brzuszek.W tym roku skończy 10 lat to już dużo pomoże:tak:fajnie że urodzą się w czasie letnim-wakacje.

Do góry