reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kobitki nie widać Was,pewnie odpoczywacie :-) Ja jutro z rana startuje na wizytę.Mam nadzieję,że wszystko ok i,że mniejsza dzidzia nabrała ciałka.Mam trochę wątpliwości co do mojego samopoczucia.

no i dziewczyny swieta swieta i po swietach.jak wam minely-u mnie spokojnie a samopoczucie bylo nawet ok.dzisiaj bylo cieplej to troche pospacerowalam i o dziwo nogi przestaly mnie tak okropnie bolec.LILLY-mam nadzieje,ze wszystko bedzie u ciebie dobrze.daj znac po wizytce.
ciekawe kto teraz bedzie po AGATCE?pozdrawiam wszystkie.:-)

Witajcie dziewczyny:tak:chciałabym do Was dołączyć jako przyszła mama bliźniaków:tak:mam już dwuletnią córeczkę i w planach było kolejne, a tu takie zaskoczenie....:szok:od trzech tygodni, odkąd wiemy o bliźniętach, nie możemy do siebie dojść, a jutro pierwsze USG prenatalne, trzymajcie kciuki, bo zaczynam się stresować:tak:mam nadzieję, że wesprzecie mnie tutaj, bo jak na razie same wątpliwości i strach przed tym, co nas czeka:szok:
pozdrawiam poświątecznie

Ostatnia edycja:
silvii28 Witamy :-) Nie stresuj sie,wszystko będzie ok.Dla mnie też był szok,ale w miarę szybko oswoiłam się z wieścią o bliźniakach.Mój mąż już zanim było wiadomo cos krakał.:-) Oczywiście trzymam kciuki za wizytę.:-)

Dziewczyny poproszę trzymać kciuki za moją jutrzejszą wizytę.Ciekawe jak tam maluszki no i mój poziom cukru.Jutro się wszystko okaże czy mam cukrzycę czy ostatni pomiar się nie pokryje.Bardzo ważna jest dla mnie jutrzejsza wizyta :tak:

Zamówiłam sobie dzisiaj spodnie bo nie mam w czym chodzić,a tęsknię za jeansami :-)

Klasyczne granatowe jeansy ciążowe.Komfortowe./L (2262009646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dobrej nocki :-)

Witam i ja po świętach :)
Agata & Magda gratulacje :)
Za jutrzejsze wizyty trzymam kciuki
Witam nowa mamuske :)

Ja wizytę miałam w czwartek. Wszystko ok maluchy rosna. Przepływy posprawdzane w normie. Lekarza póki co martwi tylko moj mały przyrost wagi ale mówi ze dopóki chłopcy rosna to jest ok. Chłopaki dziwnie sie ulozyli. Fifi leży poprzecznie pod moimi piersiami od lewych do prawych zeber a Tomcio pionowo od pepka do pęcherza :) trochę to uciążliwe ale co zrobić. Waga chłopców z 25t2d Tomcio - 662g a Fifi - 776g. Mówią ze waga ok ale szczerze sama nie wiem ile mogą dzieciaki z ciazy blizniaczej ważyć w tym czasie. Skoro mówią ze ok to ok :)

Czekam na wasze wieści jak tam maluszki. Miłej nocy :)

reklama
czesc dziewczyny
ja wczoraj lezalam caly dzien i tez dzis wcisnelam sie na wizyte bo zauwazylam plamienia wydaje mi sie ze to po luteinie ale zobaczymy co lekarka powie
lillly trzymam kciuki za twoja wizyte mam nadzieje ze dzidzia urosla sporo
milego dzionka :-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry