reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hej laseczki:)
maluchy przyszły na swiat 30.03
Franek 50cm i 2580gr 8 pkt
Szymek 50 cm i 3070gr 10 pkt
odezwe sie jak znajde chwale, wczoraj wróciliśmy do domu:)
pozdrawiamy!
jakies maluszki przyszły na swia podczas naszej nieobecnosci?
Gratuluje piękna waga dzieciaczków i fajnie że jesteście już w domku zdrówka życze niech dzieciaczki rosną teraz szybciutko

Fiku miku jajka w koszyku.
Kogut siedzi posmutniały,
bo kurczaczki mu pouciekały.
Kura mądra głowa zatrudniła Mac' Gajwera,
żeby je pozbierał.
Mac' Gajwer tylko bombę podłożył
i kurnik na deski rozłożył.
Baran się na drągu buja i
drze buźke Alleluja !
W poniedziałek hydrant zdjęli,
O dyngusie zapomnieli.
Niech ten piorun trzaśnie,
mijają Święta właśnie.
Zdrowych radosnych Świąt ;-)

A ja dzisiaj miałam jakiś mega skurcz, a o nogach nie wspomne mm trzy razy większe i w żadne buty się nie moge zmieścić:crazy:

Hej dziewczyny 8 kwietnia o godz. 2:28 przez cc na świat przyszli Marcel 2300 g oraz Kornel 2238 g oboje dostali po 10 pkt choć poród łatwy nie był a u mnie zakończył się transfuzja krwi.sytuacja opanowana maluśki dziś zostały juz ze mną choć narazie nie mogę karmić;) po powrocie do domu dokładnie pisze poród i wystawie zdjęcia:)

agata GRATULUJE:-):-)
wspaniala wiadomosc, noi doczekałas sie :-):-)
czekam z niecierpliwoscia na wiecej wiadomosci
mam nadzieje ze ty i chlopcy czujecie sie dobrze
o ludzie uwierzyc nie moge ,nawet nie doczekałas do 36 tyg
buziaki dla was

Cześć Dziewczynki :) Wesołych Świąt życzę zdrowych maluszków i mokrego Dyngusa :))) dopiero dziś bo ostatnio mnie tu trochę nie było.

Magda i Agata Ogromne gratulacje :)))

Ja jestem przeziębiona nos mam zatkany wrrr ta pogoda, mam nadzieje, że mi szybko minie. Dziś w nocy złapał mnie po raz pierwszy skurcz w łydce ale był tak bolesny że do tej chwili czuje ją obolałą .

Cześć dziewczyny

Agatka to nas zaskoczyłaś,tak po cichaczu pojechałaś urodzić :-) bardzo się cieszę,że maluszki są zdrowe.GRATULACJE :-):-) buziaki dla Was i koniecznie napisz do nas i wstaw fotkę jak znajdziesz chwilkę.

Mati no u mnie z samopoczuciem nie za bardzo.Ale na szczęście jutro wizytka.Oprócz bóli brzuszka itd,od jakiegoś czasu mam ucisk w klatce i pobolewa mnie serducho.Miała tak któraś z Was?Nie wiem czy od przeciążenia czy jakiś inny powód.

Miłego słonecznego Wielkanocnego poniedziałku Wam życzę:-)

reklama
Magda, Agata- moje gratulacje i niech Wam synusie zdrowo rosną!!!!!!!!A za rok niech Was leją wodą ile wlezie:-D
Ja się aż boję co to będzie jeżeli u nas też będą chłopcy, bo przyszły tatuś coś się ostatnio szaleju najadł,......

Do góry