Ja mysle ze cos takiego jest dobrym rozwiazaniem..Ja też właśnie słyszałam, że w niektórych wózkach te gondolki są tak małe, że dzieciaczkom szybko się robi ciasno...
PS. MARTA, śliczny brzusio
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CITY TWIN głęboko-spacerowy
Kazde jest osobno i se ciasno nie zrobi..
Gratuluje maluszków i podziwiam dzielna mame:-)mi lekarz powiedzial wlasnie ze najlepiej do 36 tyg dotrwac i ze cesarka na 90% bedzie. A jak sobie dajesz rade? Jest naprawde tak ciezko strasznie z dwojeczka? bo mnie wszyscy strasza chociaz nikt nie mial dwojki..Jak spanie w nocy na poczatku itp..Mialas pomoc czy wiecej sama robilas?Do szpitala poszłam tak w 32 tyg na zatrucie ciążowe po czym okazało się że mam rozwarcie na 2cm i wiedziałam że zostanę do końca(u nasz ciąże bliźniaczą uważają za donoszoną w 36 tyg ciąży i wtedy miałam mieć planowane cc)Podtrzymywali mi ciąże między innymi feneterolem ale zwiększyli mi dawkę i dostałam niedokrwistości serca więc mi odstawili no i za jakieś kilka dni odeszły mi wody płodowe i zrobili mi cc. Ja w sumie od początku wiedziałam że będę mieć CC u nas w szpitalu przy 1 ciąży jeżeli jest mnoga zawsze robią CC dla bezpieczeństwa a moje jeszcze w dodatku ułożyły się pośladkowo.
Ostatnia edycja: