Hej Laseczki
Asiia - trzymam kciuki za Was. Daj znać, jak już będziesz znała szczegóły. Lekarze nadal chcą już rozwiązywac ciąże? Ale z drugiej strony pamiętaj, że coby nie było, to wiedzą co robią i jesli tak będzie lepiej, to trzeba i już. Najwyzej Małe toche w inkubatorkach poleżą. Przecież w okolicach 30 tygodnia to już nie jest tak źle..
Lilly - to z fenoterolem masz taką dawkę jak ja (tylko ja mam 8*1/2 tabl. co jest bardziej uciążliwe). Z samopoczuciem niestety kicha, ale myślę, że mnie jednak troche pomaga. Gdybym jeszcze lezala wiecej i odpoczywala, to skurczy zadnych by nie było. A z odstawieniem to nie wiem jak jest, ale nie wiem czy przypadkiem już nie do końca? A z drugiej strony jak pomaga w ładnym donoszeniu, to co tam..ja już się pogodziłam..
Magda Gdansk - a Ty jeszcze bierzesz do konca fenka czy już Ci wczesniej odstawili??? Bo się tu z Lilly zastanawiamy..
Miki - hehe..co do snów to ja dziś miałam jakis taki..hm...proroczy??? sniło mi się, ze odwiedziała mnie teściowa, za którą delikatnie mowiąc nie przepadam i ja jej pokazuje, ze kupilam posciel do lozeczka, a ona mi wymysla, ze po co tak wczesnie? na co ja jej, ze to zapasem 32 tydzien skonczony i za 4 to już ciąza traktowana jak donoszona ..i jeszcze jej nawtykałam, że jak zwykle to nie ma kompletnie pojęcia co sie u nas dzieje i niczym sie nie intersuje i nawet nie wie kiedy wnuki mają się urodzić
Nowe Mamy Bliźniakowe - witam na forum
toliveistodie - piękne zdjęcia i super pamiątka
aaa..rozmawiałyście o spodniach ciążowych..no wszystko zalezy od brzuszka i innch wymiarów..Ok.20tyg. to ja miałam fajne rurki, ale teraz jeansy i inne spodnie mnie uciskają, albopas zjeżdża z wieeeeeeeelkiego brzucha..takze dla mnie nalepsza opcja to dresy albo legginsy ciążowe z tuniką..
Lilly - eh..jak ja Cię rozumiem, z tymi wydatkami na troje..Właśnie w tym tygodniu kupiłam małej buciki wiosenne, za miesiac trzebaby pewnie letnie sandałki, a tak w ogóle to mam stresa, ze nie zdąze jej obkupic na wiosne i lato..Bo w tamtym roku donaszala koszulki z poprzedniego, ale teraz to już prawie cala garderoba letnia od podstaw do skompletowania Pomijając kasę, to ja akurat bede wtedy rodzic albo bede tuz po porodzie, wiec kiedy to zrobie???
Agata88 - no to przegiełyśmy w tym samym czasie i ja dzisiaj też leże ale powiem Ci, że akurat po tym ostatnim kołowrotku u mnie to jest mi przyjemnie i nie narzekam..i powodzenia na wizycie&&&&
a co do przywilejów dla ciężarówek, to bardzo pozytywnie zaskoczył mnie ostatnio personel Piotra i Pawła.Stałam w kolejce po wedliny, a Pani Sprzedawca jak mnie zobaczyła to od razu zaczęła mnie obsługiwać AAle inni przede mną mieli miny bezcenne..a tak udawali, że nie widzą...
A co do listy wyprawkowej..to może jak któraś odnajdzie albo ma to wrzuci tu na forum..jakby co to ja służe pomocą,zeby powiedzieć co u mnie bylo przydatne przy pierwszej corci, a co nie..oczywiscie trzeba to porownać z opiniami kilku mam, ale wtedy bedzie juz prosciej podjac decyzje..
A w sprawie laktatora... U mnie bylo tak. W sobotę wyszlyśmy z córą ze szpitala, w poniedzialek rano przyszla polozna, a u mnie piersi takie, ze wow..przerazila się, ze zapaleia dostane, bo to bolesne jest i w ogole i maż jak na sygnale do sklepu po laktator jechal, zeby jeszcze mogla pokazac co i jak.. także nie wiem co wam radzic, bo z laktacja bywa roznie, no ale minimum to miec upatrzony model i zeby mogl ktos ewentualnie szybko po niego podjechac..
Uff..jak się rozpisalam..no tak to jest jak sie lezy