reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

dla chlopaka, a ja dla niuni i będzie Zuzanna i Paweł:happy: I wilk syty i owca cała:-)
ślicznie.....eh.....o Zuzi też kiedyś myślałam.....5 lat starań to trochę człowiek pomysłów miał w głowie:-)
miki mnie po bokach chyba nie bolał, raczej tak w dole w pachwinach, czasem taki promieniujący.
Jak się bardzo marwtwisz to najlepszy będzie telefon do gina.

Ostatnia edycja:
reklama
Nooo Hanna i Zuzanna pasowaloby dla blizniaczek:p hehehe Maja jest super, moze i faktycznie popularne, ale Zuzia i Hania tez sie zrobily popularne, mam to gdzies... niedlugo pewnie moda sie zmieni, wiedc statystyki imion tez:p Mnie sie podobala jeszcze Marcelina, ale nie zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrobnienie, a Zuzia jest super i basta:p

Moniek na temat hemoroidów nie pomoge bo nigdy nie miałam i myślę że mi się nie przydarzą ale współczuję bo podobno bolesne są:dry:

youstta super że dzieciaczki nabierają na wadze:)Ale nie wszystkie bliźniaczki mają takie szczęście że rodzą się z tak dobrą wagą jak Twoje maluszki:-(

enfalo aż się wzruszyłam jak przeczytałam o tym małym bobasku które przyszło na świat w 25tyg:-(A a jakie ma rokowania ten malec?

miki ja też mam bóle brzucha średnio co 2 tyg,bardziej w dole brzuszka,bolą mnie jajniki i promieniuje mi ten ból po całym brzuszku i ciągnie mnie brzuch-lekarz mówił ze więzadła się rozszerzają.

Mam pytanko-Czy myślałyście o zakupie monitora oddechu Angel Care?A może któraś z Was już używa?Co o nim myślicie?

A imiona rzeczywiscie piekne wybrałyście mnie miały być Lena i Amelia jak by były dziewczynki...może jeszcze będzie jedna hihi a dla chłopca mam Bartek a drugie to sama nie wiem może Paweł (drugie imię tatusia).Trudniej mi wybrać dla chłopaków....

ładne imiona wybieracie :) Faktycznie dla dziewczynek łatwiej cos wybrać, z chłopakami zawsze problem...:-D Ja chciałam Darię ale mój mąż powiedział że "po moim trupie" i nie mam Darii a mam Maję i Lenę. Maja jest popularnym imieniem ale to imię tak pasuje do mojego drania że nie wyobrażam sobie żeby inaczej na nią wołać. I ostrzegam: Majeczki są strasznie charakterne:tak:

Miłego dnia dziewczyny!

Youssta to jest super mamuska;) 3 kg przy porodzie- bliznieta:szok: Az zal, zeby taki dobry piekarnik sie zmarnowal- Justin, a moze next time trojaczki:p :-)Na bank nie mialyby mniej niz 2,5:p

Anuska a co do moich ulubionych hemoroidow, to ja tez nigdy nie mialam, a tu zonk po porodzie:) jak bedziesz miala sn to nigdy nie wiadomo:)

A co do Angelcare chyba juz kiedys pisalam- mialam i polecam, fajna sprawa, ale przy jednym dziecku. Przy blizniakach musisz miec dwa monitory, tym bardziej jesli spia razem i w dodatku nie moga byc plytkowe, bo dopoki jedno bedzie oddychac monitor sie nie wlaczy.

(Angelcare dziala na zasadzie plytek sensorycznych wkladanych pod materac dzidzi)

Ja, przy blizniakach, zdecydowalam sie, za rada Youssty, na Snuzę Halo- bezprzewodowa, podlaczana do pieluszki. Ponoc super sprawa. Youssta jestes zadowolona po miesiacu uzywania?

a propos imion, ja mam Maję i Lenę a sąsiadka mojej teściowej nie mogła zakumać co to za imiona?? Po chwili zastanowienia stwierdziła: aaaa czyli Maja od Marysi, a Lena od Helenki! I teraz woła na dziewczynki Marysiu, Helenko:-D ech....ludzie...:confused:

reklama
Do góry