reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

witajcie:)U mnie wczoraj też z samopoczucie do bani i dzidzie tez mniej ruchliwe...Ja jestem niskocisnieniowcem i każdy spadek cisnienia daje mi w kość.
tossa cudowne Twoje bliźniaki:D
Utwierdziłyście mnie co do kupna dwóch łózeczek:-)Ale u nas do takich zakupów jeszcze przyjdzie czas:rofl2:

Agatko ja po luteinie tez mialam wrażenie że mam bardzo wilgotno i juz miałam czarne myśli ale lekarz uspokoił,że to od rozpuszczającej sie tabletki.Więcej nie martw się na pewno jest wszystko ok:happy:

reklama
anuśka25
user-offline.png
-dzięki za odpowiedź.Wczoraj rozmawiałam z p.dr. i też to samo mi powiedziała.Dziewczynki mam jeszcze jedno pytanie na początku tak do 4 mc. bolały mnie piersi ,od tamtego czasu zero bólu i pozostają takie same.Jak to jest u Was?

Anuska u mnie jest to samo, rano jak wstawalam w szpitalu to mialam cisnienie 90/60, 90/50 :-D raz po rozkreconej kroplowce w nocy 120/80 i to byl hit:-D a teraz mam dawke 8x dziennie, wiec ta mniejsza i dzisiaj np ucielam sobie 4 godzinna drzemke:szok::-D:-D

Ale oblednie sniezek prooooszy luuubie:-)

Agatka jesli chodzi o piersi to mnie tak samo jak u Ciebie

Agatka z cycuchami potwierdzam, zero bólu :-)
A wiecie Babki, ze ja mam dziś z Emkiem 16 rocznicę związku tzn poznania:-) Patrzę na niego i nie wierzę, ze jesteśmy razem już tyle lat:szok:

Ja piore w FAiry non bio, czasem w plynie fairy i nigdy nie bylo zadnego uczulenia, ale nie dodaje jeszcze do plukania. Zauwazylam, ze po uzyciu plynow do plukania pod swiatlo widac jak jest juz sucha tkanina taki pylek i na razie im mniej chemii tym lepiej.

ja prałam w persil gel sensitive...ale mi nie dopierał plam po bebilonie, więc zaczęłam prać w normalnym proszku do białego - maluchy nie mają uczulenia a mi się wszystko elegancko dopiero
----------
a co do łóżeczkowych wędrówek to moje bąble dzisiaj obudziły się tak jak widać na zdjęciu !
jing and  jang.jpg

reklama
Do góry