reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
cześć!
Asia
ja też mam ciążę jednokosmówkową dwuowodniową i mój gin powiedział, ze chłopcy niekoniecznie muszą być jednojajowi.
Youstta nie sądzę, żeby mnie wypuścili jeśli nawet z szyjką będzie ok, bo do Matki Polki mam 70 km a w moim mieście nie maja warunków dla wcześniaków.

Jak rano miałam ktg, to Tossa w seksi szpitalnej koszulce szła, nie ma jej na sali wiec może rodzi. Jak będę coś wiedziała to dam znać.

Ostatnia edycja:
Aaaa, super! Dla Palinki gratulacje!!! I 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Ewka- nu, to ja nie wiem jak to tam u Was. Mi lekarz powiedział, że to będzie już prawie 37 tydz. więc powinni rozwiązać- chyba, że nie będzie się nic kompletnie działo to jeszcze poczekamy, ale w najlepszym wypadku ok.15 grudnia powinnam być już z powrotem w domku :).

hej dziewczynki z tym terminem porodu to roznie bywa... mi mowili ze miedzy 36-38 tc mnie rozwiaza a jak przyszlo co do czego i ja juz blagalam o rozwiazanie bo nie dawalam rady to oni mnie przetrzymywali do 37+5 bo tak bezpieczniej bo dzieci jeszcze nie gotowe...podejrzewam ze gdyby nie to ze moj 38 tc zaczynal sie 11.11 i wtedy nie robia planowych operacji to pewnie by mnie jeszcze przetrzymali...
jak mozecie to zaciskajcie nogi i postarajcie sie wytrzymac jak najdluzej :)

Zdrówka dla synka Palinki, pewnie dostał antybiotyk.. Synek mojej koleżanki miał po urodzeniu zapalenie płuc, leżał jakieś 2 tyg. w szpitalu bo dostał antybiotyk, ale szybko zdrowiał.

Mi lekarz powiedział że najlepiej jakby rowiążazanie było po skończonym 36tc a 38tc, dlatego chce mnie położyć do szpitala właśnie w 36tc. Żeby nie było - mam zamiar wytrzymać :eek: jescze TYLKO 20 dni.:happy:

Lista prezentów na święta zrobiona. Teraz tylko czekam na powrót męża z pracy i akceptację prezentów, bo i tak wszystko w sklepach internetowych kupuję :-)

Gratulacje dla Puli:) I trzymam kciuki za jej synka. Pewnie to silny chłopak więc szybko wróci do zdrowia.

Muszę się pochwalić że bobas dał znać wczoraj o sobie i poczułam pierwsze gilgotanie z jego strony:) Chyba wynagradza mi za całą dwójkę:)

sylwina87
user-offline.png
-gratulacje z okazji pierwszych kopnięć:-)

reklama
Do góry